Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИ ДЖИ ЕСТ ООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 10, 2020 07:47
ЕИК/ПИК
203190020
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 22, 2014 14:48
Наименование
ВИ ДЖИ ЕСТ
Транслитерация
„V G EST” LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, "Церова гора", 12, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване съгласно действащото законодателство в Р България на трудово посредничество по наемане на работа за република България и чужбина, включващи държавите на ЕС и Европа, Азия, Африка, у... Извършване съгласно действащото законодателство в Р България на трудово посредничество по наемане на работа за република България и чужбина, включващи държавите на ЕС и Европа, Азия, Африка, услуги по подбор на кадри за български и международни фирми, информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и работодателите, насочване и подпомагане за започване на работа вкл. в друго населено място в страната или други държави. Предоставяне на платена информация и консултации за български, европейски и чуждестранни фирми и работодатели по въпроси на трудово-правни отношения и заетост, извършване на платени анализи, проучвания и консултации, посредничество и представителство на чуждестранни трудови посредници и имиграционни консултанти по въпросите на получаване на работни визи и трудоустройство в държави с визови ограничения и регулиран трудов пазар. Извършване на административни дейности и услуги по изготвяне на документация на физически лица или фирми касаещи човешките ресурси, рекламна дейност в полза на трети лица. предлагане и извършване на всякакви незабранени със закон услуги чрез интернет и по други начини, търговия във всички разрешени със закон форми с всякакви разрешени със закон стоки, транспортна дейност със собствен или нает транспорт в страната и чужбина, маркетингова, консултантска и рекламна дейност, външнотърговска дейност, вътрешно търговска дейност-внос, износ, реекспорт, посредничество, комисионерство на български и чуждестранни фирми, организиране и провеждане на курсове, тренинги, семинари и научни срещи, създаване на център за обучение и самоусъвършенстване, подготовка и печат на книги и други печатни издания, туристически и други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Дафина Атанасова Киселова (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЕСЕЛИН ПЪРВАНОВ ДЕНКОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 29 фирми)
Съдружник: ГИНКА БОРИСОВА БОЙЧЕВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИ ДЖИ ЕСТ ООД на латиница "„V G EST” LTD." с ЕИК/ПИК 203190020 е основана на 22 Август 2014 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИПЕРА СЪПЛАЙ ЧЕЙН", но на 3 Юли 2018 година то бива сменено на сегашното "ВИ ДЖИ ЕСТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2014-08-22
Регистрация на фирмата

2015-04-23
Промяна наименование
Името се сменя от ВИПЕРА СЪПЛАЙ ЧЕЙН на КОНФЕТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул. Церова гора, 12, ет. 3, офис 5А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, 4
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ – КАТО ПРЕДПРИЯТИЕ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, вътрешно търговска дейност със стоки от собствена и чужда продукция, маркетинг, лизинг, ноу-хау, рекламни и консултантски услуги, хотелиерство и ресторантьорство, откриване и експлоатация на собствени магазини и увеселителни заведения; транспортни и спедиторски услуги; международен и вътрешен туризъм, сделки с недвижими имоти и обекти на интелектуална собственост; търговско представителство, комисионерство, посредничество и агентство, както и всякаква друга дейност незабранена със закон.

2018-07-03
Промяна наименование
Името се сменя от КОНФЕТИ на ВИ ДЖИ ЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. ГРАФ ИГНАТИЕВ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, "Церова гора", 12, ет. 3
Промяна съдружници
+ ГИНКА БОРИСОВА БОЙЧЕВА - 50 лв - 50.00% дял
+ ВЕСЕЛИН ПЪРВАНОВ ДЕНКОВ - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Външнотърговска дейност, внос, износ, реекспорт, бартерни сделки, вътрешно търговска дейност със стоки от собствена и чужда продукция, маркетинг, лизинг, ноу-хау, рекламни и консултантски услуги, хотелиерство и ресторантьорство, откриване и експлоатация на собствени магазини и увеселителни заведения; транспортни и спедиторски услуги; международен и вътрешен туризъм, сделки с недвижими имоти и обекти на интелектуална собственост; търговско представителство, комисионерство, посредничество и агентство, както и всякаква друга дейност незабранена със закон.
+ Извършване съгласно действащото законодателство в Р България на трудово посредничество по наемане на работа за република България и чужбина, включващи държавите на ЕС и Европа, Азия, Африка, услуги по подбор на кадри за български и международни фирми, информиране и/или консултиране на търсещите работа лица и работодателите, насочване и подпомагане за започване на работа вкл. в друго населено място в страната или други държави. Предоставяне на платена информация и консултации за български, европейски и чуждестранни фирми и работодатели по въпроси на трудово-правни отношения и заетост, извършване на платени анализи, проучвания и консултации, посредничество и представителство на чуждестранни трудови посредници и имиграционни консултанти по въпросите на получаване на работни визи и трудоустройство в държави с визови ограничения и регулиран трудов пазар. Извършване на административни дейности и услуги по изготвяне на документация на физически лица или фирми касаещи човешките ресурси, рекламна дейност в полза на трети лица. предлагане и извършване на всякакви незабранени със закон услуги чрез интернет и по други начини, търговия във всички разрешени със закон форми с всякакви разрешени със закон стоки, транспортна дейност със собствен или нает транспорт в страната и чужбина, маркетингова, консултантска и рекламна дейност, външнотърговска дейност, вътрешно търговска дейност-внос, износ, реекспорт, посредничество, комисионерство на български и чуждестранни фирми, организиране и провеждане на курсове, тренинги, семинари и научни срещи, създаване на център за обучение и самоусъвършенстване, подготовка и печат на книги и други печатни издания, туристически и други услуги, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2019-01-28

2020-12-10
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма