Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИФА ОБЛИЦОВЪЧНИ КАМЪНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203470651
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203470651 от 2015-04-09 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 25, 2015 11:51
Наименование
ДИФА ОБЛИЦОВЪЧНИ КАМЪНИ
Транслитерация
DIFA NATURAL STONES LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, Републиканска, 47, ет. 4, офис 5 Виж на картата
Има 13 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
4511 - ТЪРГОВИЯ С АВТОМОБИЛИ
Предмет на дейност
Внос и търговия с нови и употребявани автомобили. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен иди обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия... Внос и търговия с нови и употребявани автомобили. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен иди обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия със строителни материали, промишлени и хранителни стоки; селскостопански произведения и други изделия, търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна и превозна дейност, внос и търговия с резервни части за автомобили; туристическа и хотелиерска дейност, ресторантьорство, рекламна дейност и маркетинг, строителна дейност и посредничество в търговия с недвижими имоти, както и всяка дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛСАЧ ФИКРЕТ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛСАЧ ФИКРЕТ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10,000 лева (10,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИФА ОБЛИЦОВЪЧНИ КАМЪНИ ЕООД на латиница "DIFA NATURAL STONES LTD" с ЕИК/ПИК 203470651 е основана на 25 Март 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 10,000 лева.

Хронология

2015-03-25
Регистрация на фирмата

2015-04-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203470651 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул. АДАМ МИЦКЕВИЧ, 1, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ЖЕРАВНА, 15
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия с промишлени и хранителни стоки, селскостопански произведения и други изделия, търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна и превозна дейност, туристическа и хотелиерска дейност, ресторантьорство, рекламна дейност и маркетинг, строителна дейност и посредничество в търговия с недвижими имоти, както и всяка дейност, незабранена от действащото законодателство
+ Внос и търговия с нови и употребявани автомобили. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен иди обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия със строителни матери, промитлени и хранителни стоки; селскостопански произведения и други изделия, търговско представителство и посредничество; комисионна, спедндионна и превозна дейност, внос и търговия с резервни части за автомобили; туристическа и хотелиерска дейност, ресторантьорство, рекламна дейност и маркетинг, строителна дейност и посредничество в търговия с недвижими имоти, както и всяка дейност, незабранена от действащото законодателство.

2018-11-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ЖЕРАВНА, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, Републиканска, 47, ет. 4, офис 5
Промяна предмет на дейност
- Внос и търговия с нови и употребявани автомобили. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен иди обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия със строителни матери, промитлени и хранителни стоки; селскостопански произведения и други изделия, търговско представителство и посредничество; комисионна, спедндионна и превозна дейност, внос и търговия с резервни части за автомобили; туристическа и хотелиерска дейност, ресторантьорство, рекламна дейност и маркетинг, строителна дейност и посредничество в търговия с недвижими имоти, както и всяка дейност, незабранена от действащото законодателство.
+ Внос и търговия с нови и употребявани автомобили. Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен иди обработен вид, продажба на стоки от собствено производство; търговия със строителни материали, промишлени и хранителни стоки; селскостопански произведения и други изделия, търговско представителство и посредничество; комисионна, спедиционна и превозна дейност, внос и търговия с резервни части за автомобили; туристическа и хотелиерска дейност, ресторантьорство, рекламна дейност и маркетинг, строителна дейност и посредничество в търговия с недвижими имоти, както и всяка дейност, незабранена от действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма