Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОФИЯ ТЕР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203511856
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203511856 от 2015-06-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 24, 2015 12:11
Наименование
СОФИЯ ТЕР
Транслитерация
SOFIA TER
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Цар Освободител, 41, ет. 5 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия на едро и дребно с дървен материал и всякакъв вид стоки, външно-търговска дейност, извършване на всякакъв вид услуги, комисионна, кулсултантска, информационна, поср... Производство и търговия на едро и дребно с дървен материал и всякакъв вид стоки, външно-търговска дейност, извършване на всякакъв вид услуги, комисионна, кулсултантска, информационна, посредническа, представителска, проектантска, туристическа дейност, транспортна и спедиторска дейност, строителство, ресторантьорство, хотелиерство, дейности, свързани с бита и културата на населението, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, след издаване на разрешение, акредитация, лиценз, ако това се изисква. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛФОНСО Д' АНДЖЕЛО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛФОНСО Д' АНДЖЕЛО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОФИЯ ТЕР ЕООД на латиница "SOFIA TER" с ЕИК/ПИК 203511856 е основана на 24 Април 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2015-04-24
Регистрация на фирмата

2015-06-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203511856 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-11-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Калугерово, Двадесет и първа, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Цар Освободител, 41, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- Производство, търговия и продажба в страната и чужбина на селскостопански продукти в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия в страната и чужбина със селскостопанска техника и съоражения.Вътрешен и международен транспорт. Покупко-продажба на недвижими имоти, строителство.Търговско представителство и посредничество.Търговия и производство на хранителни и нехранителни стоки.Покупка на стоки с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид.Продажба на стоки собствено производство. Хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, туристически услуги. Комисионни, спедиционни и превозни сделки. Търговия на едро и дребно и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.
+ Производство и търговия на едро и дребно с дървен материал и всякакъв вид стоки, външно-търговска дейност, извършване на всякакъв вид услуги, комисионна, кулсултантска, информационна, посредническа, представителска, проектантска, туристическа дейност, транспортна и спедиторска дейност, строителство, ресторантьорство, хотелиерство, дейности, свързани с бита и културата на населението, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, след издаване на разрешение, акредитация, лиценз, ако това се изисква.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма