Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЕРГАНЧЕВА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203616782
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 9, 2015 14:29
Наименование
ГЕРГАНЧЕВА
Транслитерация
"GERGANCHEVA" LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Провадия, Стефан Караджа, 66 Виж на картата
Предмет на дейност
Дърводобив и търговия с дървесина – след лиценз; вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска и експертна дейност; търговско представителство и посредничество; маркетинг и мениджмънт услуги; поср... Дърводобив и търговия с дървесина – след лиценз; вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска и експертна дейност; търговско представителство и посредничество; маркетинг и мениджмънт услуги; посредничество при сделки с недвижими имоти; търговска реализация на всякакви стоки, не забранени със закон; комисионни и лизингови сделки; строителна и ремонтна дейност; транспортна дейност; туристическа дейност след лиценз; хотелиерство и ресторантьорство, управление на недвижими имоти, концесионни сделки и други дейности разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Магдалена Стоянова Василева (свързан с 2 фирми)
Управител: Гергана Ангелова Георгиева (свързан с 2 фирми)
Управител: Кезван Мехмед Юзеир (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Магдалена Стоянова Василева 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Гергана Ангелова Георгиева 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Кезван Мехмед Юзеир 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Гергана Ангелова Георгиева (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЕРГАНЧЕВА ООД на латиница ""GERGANCHEVA" LTD" с ЕИК/ПИК 203616782 е основана на 9 Юли 2015 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Провадия, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2015-07-09
Регистрация на фирмата

2015-09-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска и експертна дейност; търговско представителство и посредничество; маркетинг и мениджмънт услуги; посредничество при сделки с недвижими имоти; търговска реализация на всякакви стоки, не забранени със закон; комисионни и лизингови сделки; строителна и ремонтна дейност; транспортна дейност; туристическа дейност след лиценз; хотелиерство и ресторантьорство, управление на недвижими имоти, концесионни сделки и други дейности разрешени от закона.
+ Дърводобив и търговия с дървесина – след лиценз; вътрешно и външнотърговска дейност; консултантска и експертна дейност; търговско представителство и посредничество; маркетинг и мениджмънт услуги; посредничество при сделки с недвижими имоти; търговска реализация на всякакви стоки, не забранени със закон; комисионни и лизингови сделки; строителна и ремонтна дейност; транспортна дейност; туристическа дейност след лиценз; хотелиерство и ресторантьорство, управление на недвижими имоти, концесионни сделки и други дейности разрешени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма