Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Финансови Активи АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203622237
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203622237 от 2015-12-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 14, 2015 14:24
Наименование
Финансови Активи
Транслитерация
Financial Assets JSC
Оборот
0 лв. оборот (676,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Тодор Александров, 109-115, ет. 1 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Придобиване на предприятия и/или дялови участия в други търговски дружества, вкл. и управление на дялови участия в такива дружества, включително и такива със статус на кредитни и/или на финансови ... Придобиване на предприятия и/или дялови участия в други търговски дружества, вкл. и управление на дялови участия в такива дружества, включително и такива със статус на кредитни и/или на финансови институции; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; търговия с недвижими имоти; строителна дейност; отдаване под наем; управление на проекти; консултантска дейност, вкл. и такава в областта на сделките с недвижими имоти; оперативен и финансов лизинга на движими и недвижими имоти; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Търговския закон; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); гаранционни сделки; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга незабранена от закона дейност, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. Изброените дейности могат да се осъществяват и в чужбина, доколкото не са в противоречие със законодателството в съответната страна. прочети още скрии
Съвет на директорите
Боряна Маринова Николова (свързан с 5 фирми)
Васил Петров Джерахов (свързан с 6 фирми)
ЕКАТЕРИНА ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
1,100,000 лева (1,100,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 676,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Финансови Активи АД на латиница "Financial Assets JSC" с ЕИК/ПИК 203622237 е основана на 14 Юли 2015 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,100,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2015-07-14
Регистрация на фирмата

2015-12-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203622237 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-02-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Тодор Александров, 141
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Тодор Александров, 109-115, ет. 1

2018-05-29
Промяна предмет на дейност
- Придобиване на предприятия или дялови участия в търговски дружества; сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; управление на проекти; консултантска дейност; търговско представителство на местни и чуждестранни лица, както и всякаква друга незабранена от закона дейност, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз.
+ Придобиване на предприятия и/или дялови участия в други търговски дружества, вкл. и управление на дялови участия в такива дружества, включително и такива със статус на кредитни и/или на финансови институции; отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; търговия с недвижими имоти; строителна дейност; отдаване под наем; управление на проекти; консултантска дейност, вкл. и такава в областта на сделките с недвижими имоти; оперативен и финансов лизинга на движими и недвижими имоти; организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на Търговския закон; придобиване на вземания по кредити и друга форма на финансиране (факторинг, форфетинг и други); гаранционни сделки; търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всякаква друга незабранена от закона дейност, при условие, че ако се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява след получаване на такава регистрация, разрешение или лиценз. Изброените дейности могат да се осъществяват и в чужбина, доколкото не са в противоречие със законодателството в съответната страна.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма