Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Агро Реформ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203670709
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 21, 2015 14:59
Наименование
Агро Реформ
Транслитерация
Agro Reform LTD.
Оборот
67,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 2, ет. 5 Виж на картата
Има 110 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на услуги в областта на селското стопанство; производство, улов, преработка и търговия с риба, рибни продукти, водни животни, мекотели, аквакултури; изготвяне и прилагане на опе... Извършване на услуги в областта на селското стопанство; производство, улов, преработка и търговия с риба, рибни продукти, водни животни, мекотели, аквакултури; изготвяне и прилагане на оперативни програми за производство и реализация на пазара на риба и рибни продукти; земеделие и животновъдство; всякакъв вид производствена и търговска дейност в страната и чужбина, с и без посредничеството на други фирми от страната и чужбина; търговско посредничество и представителство; консултантска и рекламна дейности; както и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йордан Недев Бижев (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Димитър Спасов Спасов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 18 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Марин Милчев Русев 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Кръстина Димитрова Стаменова (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 67,000 -6.94% - -
2020 72,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Агро Реформ ЕООД на латиница "Agro Reform LTD." с ЕИК/ПИК 203670709 е основана на 21 Август 2015 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 67,000 лв.

Хронология

2015-08-21
Регистрация на фирмата

2017-12-14
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ИЗBЪPШBAHE HA УCЛУГИ B OБЛACTTA HA CEЛCKOTO CTOПAHCTBO, ПРОИЗВОДСТВО, УЛОВ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С РИБА, РИБНИ ПРОДУКТИ, ВОДНИ ЖИВОТНИ, МЕКОТЕЛИ И АКВАКУЛТУРИ; ИЗГОТВЯНЕ И ПРИЛАГАНЕ НА ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПАЗАРА НА РИБА И РИБНИ ПРОДУКТИ; ЗЕМЕДЕЛИЕ, СКОТОВЪДСТВО, СЕМЕПРОИЗВОДСТВО; ЗЕЛЕНЧУКОПРОИЗВОДСТВО; ТРАЙНИ НАСАЖДЕНИЯ, РЕКУЛТИВАЦИЯ НА ТЕРЕНИ И ЗАСАЖДАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ ВЪРХУ ТЯХ, ВНОС И ИЗНОС, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКИ ВИДОВЕ СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ ОТ ЖИВОТИНСКИ И РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, РАЗРЕШЕНА ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Извършване на услуги в областта на селското стопанство; производство, улов, преработка и търговия с риба, рибни продукти, водни животни, мекотели, аквакултури; изготвяне и прилагане на оперативни програми за производство и реализация на пазара на риба и рибни продукти; земеделие и животновъдство; всякакъв вид производствена и търговска дейност в страната и чужбина, с и без посредничеството на други фирми от страната и чужбина; търговско посредничество и представителство; консултантска и рекламна дейности; както и всякакъв друг вид стопанска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма