Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Си Си Би Джи ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203901621
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 2, 2016 12:42
Наименование
Си Си Би Джи
Транслитерация
CCBG
Оборот
162,000 лв. оборот за 2017 г.
Служители
6 служители към 2017 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Райко Даскалов, 14 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Маркетингови услуги за увеличаване на продажбите на стоки и услуги, Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и/или в чужбина, Аутсорсинг на бизнес процеси чрез изграждане на ... Маркетингови услуги за увеличаване на продажбите на стоки и услуги, Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и/или в чужбина, Аутсорсинг на бизнес процеси чрез изграждане на контактни центрове, Продажба на софтуер и оборудване за контактни центрове, Предоставяне под наем на телекомуникационни системи, Създаване на бази данни за клиенти, Професионално бизнес консултиране при изграждането на контактни центрове, Услуги за повишаване на събираемостта на вземанията от клиенти, Всяка друга търговска дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ БОРИСОВ ИВАНОВ (свързан с 33 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ БОРИСОВ ИВАНОВ (свързан с 33 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2017 162,000 74.19% - -
2016 93,000 - -

Служители

Година
Служители
2017 6

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Си Си Би Джи ЕООД на латиница "CCBG" с ЕИК/ПИК 203901621 е основана на 2 Февруари 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2017 година е в размер на 162,000 лв.

Хронология

2016-02-02
Регистрация на фирмата

2016-06-09
Промяна предмет на дейност
- Аутсорсинг на бизнес процеси чрез изграждане на контактни центрове, Продажба на софтуер и оборудване за контактни центрове, Предоставяне под наем на телекомуникационни системи, Създаване на бази данни за клиенти, Професионално бизнес консултиране при изграждането на контактни центрове, Маркетингови услуги за увеличаване на продажбите на стоки и услуги, Услуги за повишаване на събираемостта на вземанията от клиенти, Всяка друга търговска дейност незабранена от закона.
+ Маркетингови услуги за увеличаване на продажбите на стоки и услуги, Посредническа дейност по наемане на работа в Република България и/или в чужбина,Аутсорсинг на бизнес процеси чрез изграждане на контактни центрове, Продажба на софтуер и оборудване за контактни центрове, Предоставяне под наем на телекомуникационни системи, Създаване на бази данни за клиенти, Професионално бизнес консултиране при изграждането на контактни центрове, Услуги за повишаване на събираемостта на вземанията от клиенти, Всяка друга търговска дейност незабранена от закона.

2018-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Добри Войников, 47
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Райко Даскалов, 14
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма