Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕГАИНВЕСТ ТРАНСПОРТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
203974295
Регистрация по ЗДДС
Да - BG203974295 от 2016-03-29 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 16, 2016 11:38
Наименование
ВЕГАИНВЕСТ ТРАНСПОРТ
Транслитерация
VEGAINVEST TRANSPORT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Костаки Пеев, 25А Виж на картата
Предмет на дейност
Строителни и ремонтни дейности, търговия със строителни материали, спедиторска дейност, вътрешни и международни превози на пътници и товари със собствени и наети транспортни средства, вътрешен... Строителни и ремонтни дейности, търговия със строителни материали, спедиторска дейност, вътрешни и международни превози на пътници и товари със собствени и наети транспортни средства, вътрешен и международен туризъм, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, комисионна и лизингова, рекламна, информационна и маркетингова дейност, складова, , както и всички други дейност, незабранени от закона или други нормативни актове, след издаване на съответните разрешителни или лицензи, ако е необходимо. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛИКО ДЕНЕВ ПЕТКОВ (свързан с 26 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛИКО ДЕНЕВ ПЕТКОВ (свързан с 26 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕГАИНВЕСТ ТРАНСПОРТ ЕООД на латиница "VEGAINVEST TRANSPORT" с ЕИК/ПИК 203974295 е основана на 16 Март 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-03-16
Регистрация на фирмата

2016-03-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG203974295 на основание друго от ЗДДС

2019-10-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. ЦАР ИВАН СТРАЦИМИР, 13, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Костаки Пеев, 25А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, ВЪТРЕШНИ И МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ СЪС СОБСТВЕНИ И НАЕТИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТГО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КОМИСИОННА И ЛНЗИНГОВА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА И МАРКЕТИНГОВА ДЕЙНОСТ, СКЛАДОВА, КАКТО И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ИЛИ ДРУГИ НОРМАТИВНИ АКТОВЕ, СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ ИЛИ ЛИЦЕНЗИ, АКО Е НЕОБХОДИМО.
+ Строителни и ремонтни дейности, търговия със строителни материали, спедиторска дейност, вътрешни и международни превози на пътници и товари със собствени и наети транспортни средства, вътрешен и международен туризъм, вътрешна и външна търговия, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, комисионна и лизингова, рекламна, информационна и маркетингова дейност, складова, , както и всички други дейност, незабранени от закона или други нормативни актове, след издаване на съответните разрешителни или лицензи, ако е необходимо.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма