Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АС-МАРАТОН - 2000 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
835024780
Регистрация по ЗДДС
Да - BG835024780 от 1995-01-02 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
АС-МАРАТОН - 2000
Оборот
0 лв. оборот (39,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Рътлина, ул. РОДОПИ, 13 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- ДЪРВОПРЕРАБОТВАНЕ
Предмет на дейност
Покупко - продажба на стоки, вещи и недвижими имоти, внос - износ. покупко - продажба на ценни книжа, дейност на търговско посредничество и представителство, сделки със интелектуална собственос... Покупко - продажба на стоки, вещи и недвижими имоти, внос - износ. покупко - продажба на ценни книжа, дейност на търговско посредничество и представителство, сделки със интелектуална собственост, комисионна, спедиционна. складова и лизингова дейност, Превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационно - програмна, импресарска дейност Търговия, в това число и износ на петролни продукти. Организиране и експлоатация на търговска мрежа. Дърводобив, дървопреработване и износ на суровини и готово продукция. Валутна дейност. Организиране и експлоатация на заведения за хазартни и електронни игри. Производство на филми, видео и звукозаписи, издателска и печатарска дейност. Строително предприемачество. Производство на промишлени стоки и селскостопанска продукция, реализация в страната и чужбина . Всестранни услуги, както и други видове разрешени от закона дейности след получаване на разрешение от компетентните държавни органиДОПЪЛНЕНИЕ: с ПРОТОКОЛ №: 2 от 16.09.2011 година : Внос - износ на живи животни - едър и дребен рогат добитък, животинска и всякаква селскостопанска продукция. Изкупуване и търговия със скрап и метални и пластмасови вторични суровини. Участие в търгове. Покупко - продажба на нови и втора употреба леки, леко - товарни, товарни и тежко товарни автомобили и самоходни машини. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМЧО АТАНАСОВ КОНДЕВ (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМЧО АТАНАСОВ КОНДЕВ (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 39,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АС-МАРАТОН - 2000 ЕООД с ЕИК/ПИК 835024780 е основана на 10 Август 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Рътлина, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

1995-01-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG835024780 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Омуртаг, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Омуртаг, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 7
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ, ВЕЩИ И НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ВНОС ИЗНОС; ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИГИ; ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ПРЕВОЗНА, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННО ПРОГРАМНА, ИМПРЕСАРСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ В ТОВА ЧИСЛО И ИЗНОС С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ; ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКА МРЕЖА; ДЪРВОДОБИВ, ДЪРВОПРЕРАБОТВАНЕ И ИЗНОС НА СУРОВИНИ И ГОТОВА ПРОДУКЦИЯ; ВАЛУТНА ДЕЙНОСТ; ОРГАНИЗИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЗАВЕДЕНИЯ ЗА ХАЗАРТНИ И ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ; ПРОИЗВОДСТВО НА ФИЛМИ, ВИДЕО И ЗВУКОЗАПИСИ, ИЗДАТЕЛСКА И ПЕЧАТАРСКА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛНО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО; ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И РЕАЛИЗАЦИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ВСЕСТРАННИ УСЛУГИ. КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ВИДОВЕ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ И ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ КОМПЕТЕНТНИТЕ ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ.
+ Покупко - продажба на стоки,вещи и недвижими имоти, внос - износ. покупко - продажба на ценни книжа, дейност на търговско посредничество и представителство, сделки със интелектуална собственост, комисионна, спедиционна. складова и лизингова дейност, Превозна, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационно - програмна, импресарска дейност Търговия, в това число и износ на петролни продукти. Организиране и експлоатация на търговска мрежа. Дърводобив, дървопреработване и износ на суровини и готово продукция. Валутна дейност. Организиране и експлоатация на заведения за хазартни и електронни игри. Производство на филми, видео и звукозаписи, издателска и печатарска дейност. Строително предприемачество. Производство на промишлени стоки и селскостопанска продукция, реализация в страната и чужбина . Всестранни услуги, както и други видове разрешени от закона дейности след получаване на разрешение от компетентните държавни органиДОПЪЛНЕНИЕ: с ПРОТОКОЛ №: 2 от 16.09.2011 година : Внос - износ на живи животни - едър и дребен рогат добитък, животинска и всякаква селскостопанска продукция. Изкупуване и търговия със скрап и метални и пластмасови вторични суровини. Участие в търгове. Покупко - продажба на нови и втора употреба леки, леко - товарни, товарни и тежко товарни автомобили и самоходни машини.

2020-09-18
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Омуртаг, ул. АНГЕЛ КЪНЧЕВ, 7
+ БЪЛГАРИЯ, с. Рътлина, ул. РОДОПИ, 13

2021-06-03
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма