Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАРТ ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204049018
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 27, 2016 09:40
Наименование
СТАРТ ЕЛЕКТРОНИКС
Транслитерация
START ELECTRONICS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, бул.Самоков, 20, бл. 40А, вх. Б, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Управление на недвижими имоти. Разработка, внедряване и търговия с общо, специализирано и системно програмно осигуряване; Научно-изследователска дейност; Проектиране, разработка и внедряване на ... Управление на недвижими имоти. Разработка, внедряване и търговия с общо, специализирано и системно програмно осигуряване; Научно-изследователска дейност; Проектиране, разработка и внедряване на електронни системи (софтуер и хардуер) с общо и специално предназначение; Предоставяне на лицензни права за ползване на софтуер; Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; Покупка и продажба на недвижими имоти; Производство, сервиз и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, битова, професионална и специална електроника, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАРИНА ГЕОРГИЕВА ПЕТРОВА (свързан с 11 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ОГНЯН СТОИМЕНОВ СТОИМЕНОВ 1.00 лв - 1.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНИТА ВАЛЕРИЕВА ТАКОВА 99.00 лв - 99.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНИТА ВАЛЕРИЕВА ТАКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАРТ ЕЛЕКТРОНИКС ЕООД на латиница "START ELECTRONICS" с ЕИК/ПИК 204049018 е основана на 27 Април 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2016-04-27
Регистрация на фирмата

2017-07-10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТКА, ВНЕДРЯВАНЕ И ТЪРГОВИЯ С ОБЩО, СПЕЦИАЛИЗИРАНО И СИСТЕМНО ПРОГРАМНО ОСИГУРЯВАНЕ, НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ПРОЕКТИРАНЕ, РАЗРАБОТКА И ВНЕДРЯВАНЕ НА ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ (СОФТУЕР И ХАРДУЕР) С ОБЩО И СПЕЦИАЛНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЛИЦЕНЗНИ ПРАВА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СОФТУЕР, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, СЕРВИЗ И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, СТОКИ ЗА БИТА, БИТОВА, ПРОФЕСИОНАЛНА И СПЕЦИАЛНА ЕЛЕКТРОНИКА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОН.
+ Управление на недвижими имоти. Разработка, внедряване и търговия с общо, специализирано и системно програмно осигуряване; Научно-изследователска дейност; Проектиране, разработка и внедряване на електронни системи (софтуер и хардуер) с общо и специално предназначение; Предоставяне на лицензни права за ползване на софтуер; Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги; Покупка и продажба на недвижими имоти; Производство, сервиз и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, битова, професионална и специална електроника, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма