Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИКСДРАКОМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204071908
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 12, 2016 13:28
Наименование
ИКСДРАКОМ
Транслитерация
"XDRACOM" GmbH
Оборот
48,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 214, ет. 18 Виж на картата
Има 78 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Организационно развитие за управление на предприятия и подпомагане на управленски дейности за предприятия с всякакъв вид стопанска дейност. Освен това, разработване на концепции за интернет сайтове ... Организационно развитие за управление на предприятия и подпомагане на управленски дейности за предприятия с всякакъв вид стопанска дейност. Освен това, разработване на концепции за интернет сайтове и бизнес концепции, тяхното управление, както и позиционирането и реализирането им в страната и в чужбина; управление на интернет платформи от всякакъв вид, разработване на презентации по поръчка, концепции за стопански дейности и тяхното позициониране и управление. Дружеството може да сключва всякакви договори между предприемачи, и по-конкретно - да поема ръководството и управлението, както и финансовите резултати на други предприятия. Освен това, управление на собствени активи на дружеството, дялово участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и в чужбина, както и друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХАНС ЙОАХИМ ХАМАНН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦЕЦКА ИВАНОВА ХАМАНН (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 48,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИКСДРАКОМ ЕООД на латиница ""XDRACOM" GmbH" с ЕИК/ПИК 204071908 е основана на 12 Май 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 48,000 лв.

Хронология

2016-05-12
Регистрация на фирмата

2021-05-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, Тодорини кукли, 1Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 214, ет. 18
Промяна предмет на дейност
- Консултиране на фирми, търговско консултиране и консултиране относно извършване на услуги, както и изпълняване на управленчески задачи за дружества от всякакъв тип.Придобиване, продажба и управление, както и отдаване под наем на недвижимо имущество от всякакъв тип.Дружеството има право да сключва фирмени договори от всякакъв тип и най-вече да поема ръководството и управлението, както и финансовото приключване на други фирми. С цел придобиване на капитал, то има право да привлича трети страни в качеството им на скрити или открити негласни съдружници или на такива с право на участие в печалбата, управление на собствените на дружеството активи, учредяване, участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и чужбина, в това число учредяване, участие и управление на Европейско дружество, както и всяка друга стопанска дейност, която не е забранена от закона. Дружеството може освен това да се занимава с всички сделки, които пряко или косвено са подходящи за изпълнение на целта му. То може да основава клонове и филиали в страната и в чужбина и да участва в съдружие в други фирми.Дружеството извършва всякаква друга стопанска дейност с изключение на забранената с нормативен акт и придобива всякакви права, необходими за осъществяване на неговия предмет на дейност, в съответствие с действуващото законодателство.
+ Организационно развитие за управление на предприятия и подпомагане на управленски дейности за предприятия с всякакъв вид стопанска дейност. Освен това, разработване на концепции за интернет сайтове и бизнес концепции, тяхното управление, както и позиционирането и реализирането им в страната и в чужбина; управление на интернет платформи от всякакъв вид, разработване на презентации по поръчка, концепции за стопански дейности и тяхното позициониране и управление. Дружеството може да сключва всякакви договори между предприемачи, и по-конкретно - да поема ръководството и управлението, както и финансовите резултати на други предприятия. Освен това, управление на собствени активи на дружеството, дялово участие и управление на други търговски и командитни дружества в страната и в чужбина, както и друга стопанска дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма