Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕСТ КОНСУЛТ 12 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204156435
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204156435 от 2016-08-15 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
July 12, 2016 08:17
Наименование
БЕСТ КОНСУЛТ 12
Транслитерация
BEST CONSULT 12
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 431 Виж на картата
Има 22 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; консултантска дейност; проектиране, строителство на жилища, промишлени и търговски обекти, инжин... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; консултантска дейност; проектиране, строителство на жилища, промишлени и търговски обекти, инжинерингова дейност, екстериор и интериор, ремонтна дейност, търговска дейност, извършване на услуги с механизация и отдаване на механизация и оборудване под наем, посредничество, представителство, комисионерство, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЪЛЪБ БОРИСОВ ДИМИТРОВ (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОРИСЛАВ ЛЮБЕНОВ ПЕТРОВ (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕСТ КОНСУЛТ 12 ЕООД на латиница "BEST CONSULT 12" с ЕИК/ПИК 204156435 е основана на 12 Юли 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2016-07-12
Регистрация на фирмата

2016-08-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204156435 на основание друго от ЗДДС

2016-09-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Антим 1-ви, 81-83
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 431
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, , ВНОС, ИЗНОС, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЪРНЕНИ ПРОДУКТИ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРЕРАБОТКА, СЛАДКАРСКИ, ПЛОДОВИ И ЗЕЛЕНЧУКОВИ ПРОДУКТИ, ТЪРГОВИЯ С МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, АГЕНТСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; консултантска дейност; проектиране, строителство на жилища, промишлени и търговски обекти, инжинерингова дейност, екстериор и интериор, ремонтна дейност, търговска дейност, извършване на услуги с механизация и отдаване на механизация и оборудване под наем, посредничество, представителство, комисионерство, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2016-11-10

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма