Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИДЖИТАЛ АУТОПАРК АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204156422
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204156422 от 2016-09-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 12, 2016 08:15
Наименование
ДИДЖИТАЛ АУТОПАРК
Транслитерация
DIGITAL AUTOPARK AD
Оборот
69,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 609, вх. А, ет. 7 Виж на картата
Има 82 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектиране, разработване, инсталация, интеграция и поддръжка на софтуер, продажба на софтуерни продукти и ИТ оборудване, извършване на консултантски услуги, дейности в областта на информа... Проектиране, разработване, инсталация, интеграция и поддръжка на софтуер, продажба на софтуерни продукти и ИТ оборудване, извършване на консултантски услуги, дейности в областта на информационните технологии /компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, обработка на данни/, вътрешна и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност позволена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Надя Асенова Лукарова (свързан с 1 фирма)
Радослав Митков Хаджиев (свързан с 2 фирми)
Александър Петров Междуречки (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
66,500 лева (66,500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 69,000 2200% - -
2020 3,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИДЖИТАЛ АУТОПАРК АД на латиница "DIGITAL AUTOPARK AD" с ЕИК/ПИК 204156422 е основана на 12 Юли 2016 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Бърнърс енд Зимар", но на 5 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "ДИДЖИТАЛ АУТОПАРК". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 66,500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 69,000 лв.

Хронология

2016-07-12
Регистрация на фирмата

2016-09-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204156422 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-04-27
Промяна предмет на дейност
- дизайн, изграждане. модернизиране на съществуващи, опериране и поддръжка на информационни и телекомуникационни инфраструктури, консолидация на информационни центрове, централизиране на системи, имплементиране на клауд технологии; кибер сигурност; разработване на иноеативни технологии; предоставяне на решения в сферата на транспорта, системи за обработка и вапидиране на превозни документи, преброяване на пътници, мониторинг на качеството, внедряване на паркинг системи за осигуряване на достъп; обработка и анализ на данни; информационни. дисплей, друга дейност, позволена от закона. Всяка дейност на дружеството ще бъде извършвана след получаване на лицензи и разрешения, в случай че такива се изискват
+ консултации и извършване на дейности, свързани с дронове, включително, но не само: търговия, регистриране и маркиране на дронове, поддържане на съответен регистър; регистрация на операции с дронове; анализ за безопасност и управление на рисковете при операции с дронове; анализ за безопасност и управление на рисковете при операции с дронове; събиране и разпространения на данни за препятствия и терени за ползване на дронове; изграждане на мрежи за управление на операциите с дронове на територията на РБ и други държави; видео-заснемане, видеонаблюдение, видео-инспекции от въздуха на съоръжения и инсталации, посредством дронове; логистика чрез дронове; логистика чрез дронове; обучение и развойна дейност с дронове; Дизайн, изграждане, модернизиране на съществуващи, опериране и поддръжка на информационни и телекомуникационни инфраструктура; консолидация на информационни центове; централизиране на система, имплементиране на клауд технологии; предоставяне на решения в сферата на транспортна и друга дейност, позволена от закона. Всяка дейност на дружеството ще бъде извършвана след получаване на лицензи и разрешения в случай, че такива се изискват.

2020-11-05
Промяна наименование
Името се сменя от Бърнърс енд Зимар на ДИДЖИТАЛ АУТОПАРК
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Арсеналски", 105
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 609, вх. А, ет. 7
Промяна предмет на дейност
- консултации и извършване на дейности, свързани с дронове, включително, но не само: търговия, регистриране и маркиране на дронове, поддържане на съответен регистър; регистрация на операции с дронове; анализ за безопасност и управление на рисковете при операции с дронове; анализ за безопасност и управление на рисковете при операции с дронове; събиране и разпространения на данни за препятствия и терени за ползване на дронове; изграждане на мрежи за управление на операциите с дронове на територията на РБ и други държави; видео-заснемане, видеонаблюдение, видео-инспекции от въздуха на съоръжения и инсталации, посредством дронове; логистика чрез дронове; логистика чрез дронове; обучение и развойна дейност с дронове; Дизайн, изграждане, модернизиране на съществуващи, опериране и поддръжка на информационни и телекомуникационни инфраструктура; консолидация на информационни центове; централизиране на система, имплементиране на клауд технологии; предоставяне на решения в сферата на транспортна и друга дейност, позволена от закона. Всяка дейност на дружеството ще бъде извършвана след получаване на лицензи и разрешения в случай, че такива се изискват.
+ Проектиране, разработване, инсталация, интеграция и поддръжка на софтуер, продажба на софтуерни продукти и ИТ оборудване, извършване на консултантски услуги, дейности в областта на информационните технологии /компютърно програмиране, консултантска дейност по информационни технологии, управление и обслужване на компютърни средства и системи, обработка на данни/, вътрешна и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност позволена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма