Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БАЛКАНБРАНД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204203929
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204203929 от 2016-09-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 12, 2016 10:08
Наименование
БАЛКАНБРАНД
Транслитерация
„BALKANBRAND“ SRLU.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", 14 Виж на картата
Има 152 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване на търговска дейност, производство, преработка и търговия на изделия от леката промишленост, собствено производство и всички производствени и търговски дейности, свързани с основ... Осъществяване на търговска дейност, производство, преработка и търговия на изделия от леката промишленост, собствено производство и всички производствени и търговски дейности, свързани с основната: внос, износ, реекспорт и други специфични дейности в областта на текстилната промишленост и по специално в областта на облеклото. Посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително превоз на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, външноикономическа и външнотърговска дейност, консултантски и маркетингови услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона, ри спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Валерио Лузини (свързан с 1 фирма)
Управител: Илияна Георгиева Георгиева (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЛЕОНАРДО МАНЕЛИ 600.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АЛБЕРТО АНДРЕА БИЛО 600.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ФРАНЧЕСКО АУГУСТО ФРИЗОН 600.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елица Якимова Дейкова (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
1,800 лева (1,800 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БАЛКАНБРАНД ЕООД на латиница "„BALKANBRAND“ SRLU." с ЕИК/ПИК 204203929 е основана на 12 Август 2016 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАТУРЕ ГУРУ", но на 14 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "БАЛКАНБРАНД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,800 лева.

Хронология

2016-08-12
Регистрация на фирмата

2016-09-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204203929 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-05-14
Промяна наименование
Името се сменя от НАТУРЕ ГУРУ на БАЛКАНБРАНД
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Разработка на софтуерни продукти, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и технологиите като цяло. Търговско представителство, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони.
+ Осъществяване на търговска дейност, производство, преработка и търговия на изделия от леката промишленост, собствено производство и всички производствени и търговски дейности, свързани с основната: внос, износ, реекспорт и други специфични дейности в областта на текстилната промишленост и по специално в областта на облеклото. Посредничество, представителство и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества в страната или в чужбина; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, включително превоз на пътници и товари в страната и чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, външноикономическа и външнотърговска дейност, консултантски и маркетингови услуги; както и всички други дейности, незабранени от Закона, ри спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.

2021-01-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Цар Симеон", 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. "Георги Бенковски", 14

2021-12-21

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма