Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

"МАКС КЕШ" ЗАЛОЖНИ КЪЩИ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
204486904
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 7, 2017 08:28
Наименование
"МАКС КЕШ" ЗАЛОЖНИ КЪЩИ
Транслитерация
"MAX CASH" ZALOJNI KASHTI EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Гаврил Кръстевич, 2, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата), Работа с благородн... Предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата), Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях (след регистрация по указания от закона ред), съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на горната дейност, съгласно чл.3 от Наредбата за дейността на заложните къщи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОРДАН МАРИНОВ ТОДОРОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЙОРДАН МАРИНОВ ТОДОРОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма "МАКС КЕШ" ЗАЛОЖНИ КЪЩИ ЕООД на латиница ""MAX CASH" ZALOJNI KASHTI EOOD" с ЕИК/ПИК 204486904 е основана на 7 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2017-03-07
Регистрация на фирмата

2017-03-23
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата), сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях (след регистрация по указания от закона ред), съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на горната дейност, съгласно чл.3 от Наредбата за дейността на заложните къщи.
+ Предоставяне на парични заеми по занятие, обезпечени със залог на движими вещи (бяла и черна техника, автомобили и други ценни предмети, които не са паметници на културата), Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях (след регистрация по указания от закона ред), съгласно Наредбата за дейността на заложните къщи. Извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на горната дейност, съгласно чл.3 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма