Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЛОАТЕР АУТО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204518795
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204518795 от 2017-04-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 27, 2017 13:30
Наименование
ФЛОАТЕР АУТО
Транслитерация
FLOATER AUTO Ltd.
Оборот
29,000 лв. оборот за 2018 г.
Служители
3 служители към 2018 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 128, ет. 1 Виж на картата
Има 12 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия, дистрибуция, покупко-продажби, препродажби, внос и износ в страната и в чужбина, включително и онлайн продажби на едро и дребно на нови, употребявани и/или ремонтирани продукти, ... Търговия, дистрибуция, покупко-продажби, препродажби, внос и износ в страната и в чужбина, включително и онлайн продажби на едро и дребно на нови, употребявани и/или ремонтирани продукти, включително, но не само: електронни продукти (мобилни телефони, телевизори, компютри, фотоапарати) и аксесоари за тях; автомобили, мотoциклети и съответните им аксесоари; продукти за корабоплаването (лодки, двигатели, съоръжения за риболов и аксесоари); продукти за моделирането; магнити; продукти за красота и здраве, както и фотографски и видео продукции с печат. Промоционална и рекламна дейност, също и онлайн маркетинг и реклама на всякакви суровини, стоки, продукти и услуги без никакви ограничения. Изработване на уеб-страници, апликации и електронни платформи, логистични и спедиционерски услуги. Оказване на услуги по съдействие и консултации в горепосочените области, както и във всяка друга област без ограничения; търговско представителство и посредничество на физически и/или юридически лица в страната и чужбина; дейности по маркетингови проучвания, анализи, управление на проекти, административно-технически контрол и коордириране дейността на предприятия. Покупко-продажби и извършване на всякакви други сделки с недвижими имоти, включително и дейности по управление, посредничество, агентство и всякакви други дейности във връзка с недвижими вещи; дейности, свързани със закупуване и препродажба на автомобили и други МПС, отдаването им под наем, управление и контрол на дейности в този сектор, както и извършването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛА АРБИС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИЛА АРБИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2018 29,000 -72.38% - -
2017 105,000 - -

Служители

Година
Служители
2018 3 -25%
2017 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЛОАТЕР АУТО ЕООД на латиница "FLOATER AUTO Ltd." с ЕИК/ПИК 204518795 е основана на 27 Март 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЛОАТЕР", но на 30 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "ФЛОАТЕР АУТО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2018 година е в размер на 29,000 лв.

Хронология

2017-03-27
Регистрация на фирмата

2017-04-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204518795 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-11-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Цар Самуил, 50, вх. Г

2021-06-30
Промяна наименование
Името се сменя от ФЛОАТЕР на ФЛОАТЕР АУТО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Цар Самуил, 50, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 128, ет. 1
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Телефонни услуги в „кол - център“, извършване на дейности в областта на комуналните услуги, търговия на едро и дребно чрез онлайн магазини, пощенски поръчки по каталог и други, клиентска поддръжка за компютърен хардуер и софтуер, телемаркетинг, техническа поддръжка, както и всички свързани с това дейности, включително, но не само: монтаж, части, труд и всички необходими настройки, конфигурации, тестове, както и въвеждане в експлоатация на техниката; продажба на рекламни площи он-лайн и оф-лайн, изработване и доставка на услуги по онлайн маркетинг, инсталация на компютърни системи (Wi-Fi и Digital signage); обслужване на клиенти, продажба на телефонен трафик – Интернет телфония (VoIP), консултации в областта на информационните технологии, маркетинга и бизнес стратегиите, внос и износ на компютърен софтуер и хардуерни продукти; изпълнение на посреднически услуги в областта на недвижимите имоти и движими вещи, дейност като туристическа агенция, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона.Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Търговия, дистрибуция, покупко-продажби, препродажби, внос и износ в страната и в чужбина, включително и онлайн продажби на едро и дребно на нови, употребявани и/или ремонтирани продукти, включително, но не само: електронни продукти (мобилни телефони, телевизори, компютри, фотоапарати) и аксесоари за тях; автомобили, мотoциклети и съответните им аксесоари; продукти за корабоплаването (лодки, двигатели, съоръжения за риболов и аксесоари); продукти за моделирането; магнити; продукти за красота и здраве, както и фотографски и видео продукции с печат. Промоционална и рекламна дейност, също и онлайн маркетинг и реклама на всякакви суровини, стоки, продукти и услуги без никакви ограничения. Изработване на уеб-страници, апликации и електронни платформи, логистични и спедиционерски услуги. Оказване на услуги по съдействие и консултации в горепосочените области, както и във всяка друга област без ограничения; търговско представителство и посредничество на физически и/или юридически лица в страната и чужбина; дейности по маркетингови проучвания, анализи, управление на проекти, административно-технически контрол и коордириране дейността на предприятия. Покупко-продажби и извършване на всякакви други сделки с недвижими имоти, включително и дейности по управление, посредничество, агентство и всякакви други дейности във връзка с недвижими вещи; дейности, свързани със закупуване и препродажба на автомобили и други МПС, отдаването им под наем, управление и контрол на дейности в този сектор, както и извършването на всякаква друга търговска дейност, незабранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2023-08-04
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма