Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д305 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204757024
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204757024 от 2021-12-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 12, 2017 11:43
Наименование
Д305
Транслитерация
D305 Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8 Виж на картата
Има 65 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дейности във връзка с недвижими имоти: покупко-продажби, замени и всякакви други сделки по разпореждане и упраление с недвижими имоти, включително и поземлени имоти, къщи и апартаменти. Строител... Дейности във връзка с недвижими имоти: покупко-продажби, замени и всякакви други сделки по разпореждане и упраление с недвижими имоти, включително и поземлени имоти, къщи и апартаменти. Строителна дейност от всякакъв вид: монолитно строителство, метални, стъклени и смесени конструкции и други; Проектни проучвани, проектиране, консултации, търговия с технологии и съоръжения, изработка и управление на технологични системи и инфраструктурни съоръжения. Търговия и отдаване под наем на транспортни средства. Планиране, програмиране, управление и контрол на дейности по споделен автомобилен транспорт; Изпълнение на агентска дейност, представителство и всякакви други мандатни дейности, включително и за дейности, които са аналогични или близки до дейността на дружестовто; Обща туристическа дейност, включително ресторантьорство, публично разпространение на храни и напитки, управлениен а ресторанти и менси, барове, пубове, заведения на самообслужване, сладкарници, пицарии, кетеринг, управление на хотели от всякакъв вид: бед енд брекфасту остели, планински хижи, селски туризъм; туристически и развлекателни дейности: организиране на празненства, събития, изложения, културни мероприятия; управление на миниголф игрища, детски центрове, разлекателни дейности, като например бални зали, зали за игри, караоке, боулинг, дискотеки, както и извършването на всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛБЕРТО БЕРСАНИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛБЕРТО БЕРСАНИ 90.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДАНИЕЛ ИВАНОВ ДАНЧЕВ 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МАСИМО ЛАФЕРА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д305 ООД на латиница "D305 Ltd." с ЕИК/ПИК 204757024 е основана на 12 Септември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НИКОЛ РИЪЛ ЕСТЕЙТ", но на 30 Юли 2021 година то бива сменено на сегашното "Д305". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-09-12
Регистрация на фирмата

2018-05-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Емил Де Лавеле, 18А, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, офис 1

2020-11-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, офис 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8

2021-07-30
Промяна наименование
Името се сменя от НИКОЛ РИЪЛ ЕСТЕЙТ на Д305
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна управители
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Инвестиционна дейност в областта на недвижимите имоти и по-конкретно извършване на следните дейности: покупко-продажби, отдаване под наем на земи, къщи, офиси и всякакъв друг вид недвижими имоти, услуги и инвестиции в проектиране и строителство на сгради, СМР, довършителни работи, услуги по интереорен дизайн и обзавеждане на имоти до цялостното им завършване и предаване на клиенти, посредническа дейност в областта на недвижимите имоти, както и извършването на всякакви други дейности, които не са забранени от закона.Ако, за която и да е била от дейностите, които дружествoто желае да упражнява, законът изисква предварителното получаване на разрешение, лиценз или регистрация, дружеството ще упражнява съответната дейност само след получаване на необходимия документ.
+ Дейности във връзка с недвижими имоти: покупко-продажби, замени и всякакви други сделки по разпореждане и упраление с недвижими имоти, включително и поземлени имоти, къщи и апартаменти. Строителна дейност от всякакъв вид: монолитно строителство, метални, стъклени и смесени конструкции и други; Проектни проучвани, проектиране, консултации, търговия с технологии и съоръжения, изработка и управление на технологични системи и инфраструктурни съоръжения. Търговия и отдаване под наем на транспортни средства. Планиране, програмиране, управление и контрол на дейности по споделен автомобилен транспорт; Изпълнение на агентска дейност, представителство и всякакви други мандатни дейности, включително и за дейности, които са аналогични или близки до дейността на дружестовто; Обща туристическа дейност, включително ресторантьорство, публично разпространение на храни и напитки, управлениен а ресторанти и менси, барове, пубове, заведения на самообслужване, сладкарници, пицарии, кетеринг, управление на хотели от всякакъв вид: бед енд брекфасту остели, планински хижи, селски туризъм; туристически и развлекателни дейности: организиране на празненства, събития, изложения, културни мероприятия; управление на миниголф игрища, детски центрове, разлекателни дейности, като например бални зали, зали за игри, караоке, боулинг, дискотеки, както и извършването на всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.

2021-12-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204757024 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма