Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РУЖА 65 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204569022
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 28, 2017 08:40
Наименование
РУЖА 65
Транслитерация
RUJA 65 Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Паталеница, ул.Десета, 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия на едро и дребно на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, овощарство, зърнопроизводство, зеленчукопроизводство и др. Изкупуване на земеделски зем... Производство и търговия на едро и дребно на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, овощарство, зърнопроизводство, зеленчукопроизводство и др. Изкупуване на земеделски земи, обработване на същите, търговия на едро и дребно с готовата продукция. Преработка на селскостопанска продукция и продажбата и в преработен вид. Bнос, износ и вътрешна търговия на едро и дребно с торове и препарати за растителна защита. Търговия на едро и дребно със семена за посеви и торове. Търговия на едро и дребно със селскостопански продукти- плодове, включително и цитрусови, зеленчуци, включително и консервирани, цветя, семена, посадъчен материал, билки и други, търговия и преработка на пресни плодове, зеленчуци и билки по всякакъв начин и какъвто и да е вид или състояния на полупродукт или краен такъв годен за консумация, развойна, консултантска, проектантска и изпълнителни дейности, свързани със селскостопански продукти и тяхната преработка. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУЖА ТРАЙЧОВА ФЪРЦОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ВАСКО ЗАПРЯНОВ ФЪРЦОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВАСКО ЗАПРЯНОВ ФЪРЦОВ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: РУЖА ТРАЙЧОВА ФЪРЦОВА 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
София Петрова Савова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РУЖА 65 ООД на латиница "RUJA 65 Ltd" с ЕИК/ПИК 204569022 е основана на 28 Април 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АСМП - ИП Д-р СОФИЯ САВОВА", но на 9 Август 2017 година то бива сменено на сегашното "РУЖА 65". Седалището на компанията се намира в с. Паталеница, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-04-28
Регистрация на фирмата

2017-05-16
Промяна наименование
Името се сменя от АСМП - ИП Д-р СОФИЯ САВОВА на Амбулатория за Специализирана Медицинска Помощ - Индивидуална практика Д-р София Савова
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на извънболнична специализирана медицинска помощ по ендокринология и болести на обмяната, диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, насочване на болни за консултативна и болнична помощ и всички други дейности, регламентирани от нормативните актове за извършване на индивидуална практика за специализирана медицинска помощ. Търговски сделки за нуждите на осъществяване на дейността на лечебното заведение и за обслужване на пациентите, както и други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Осъществяване на извънболнична специализирана медицинска помощ по ендокринология и болести на обмяната, диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, насочване на болни за консултативна и болнична помощ и всички други дейности, регламентирани от нормативните актове за извършване на индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ. Търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.

2017-08-09
Промяна наименование
Името се сменя от Амбулатория за Специализирана Медицинска Помощ - Индивидуална практика Д-р София Савова на РУЖА 65
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Княгиня Мария Луиза", 161
+ БЪЛГАРИЯ, с. Паталеница, ул.Десета, 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на извънболнична специализирана медицинска помощ по ендокринология и болести на обмяната, диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания, насочване на болни за консултативна и болнична помощ и всички други дейности, регламентирани от нормативните актове за извършване на индивидуална практика за извънболнична специализирана медицинска помощ. Търговски сделки за нуждите на осъществяваните медицински дейности и за обслужване на пациентите.
+ Производство и търговия на едро и дребно на селскостопанска продукция от растителен и животински произход, овощарство, зърнопроизводство, зеленчукопроизводство и др. Изкупуване на земеделски земи, обработване на същите, търговия на едро и дребно с готовата продукция. Преработка на селскостопанска продукция и продажбата и в преработен вид. Bнос, износ и вътрешна търговия на едро и дребно с торове и препарати за растителна защита. Търговия на едро и дребно със семена за посеви и торове. Търговия на едро и дребно със селскостопански продукти- плодове, включително и цитрусови, зеленчуци, включително и консервирани, цветя, семена, посадъчен материал, билки и други, търговия и преработка на пресни плодове, зеленчуци и билки по всякакъв начин и какъвто и да е вид или състояния на полупродукт или краен такъв годен за консумация, развойна, консултантска, проектантска и изпълнителни дейности, свързани със селскостопански продукти и тяхната преработка. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма