Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАСЕКОМО АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204640942
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204640942 от 2017-07-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 15, 2017 13:47
Наименование
НАСЕКОМО
Транслитерация
NASEKOMO AD
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, Ул. "Григор Пърличев", 2, офис 2 и 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дружеството има следния предмет на дейност: Производство на протеини и липиди от ларви на насекоми; производство на торове; производство на суровини за фуражната индустрия; покупка на стоки или други ... Дружеството има следния предмет на дейност: Производство на протеини и липиди от ларви на насекоми; производство на торове; производство на суровини за фуражната индустрия; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
СЕЛИН ЕДИТ БОЛАР (свързан с 5 фирми)
МАРК ЛУИ РЕЙМЪН БОЛАР (свързан с 3 фирми)
КСАВИЕ МАРСЕНАК (свързан с 2 фирми)
Павел Нешев Велков (свързан с 5 фирми)
ОЛГА АЛЕКСЕЕВНА ЕГОРОВА - МАРСЕНАК (свързан с 6 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Насекомо Би.Ви. (Nasekomo B.V.) (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
56,791 лева (56,791 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАСЕКОМО АД на латиница "NASEKOMO AD" с ЕИК/ПИК 204640942 е основана на 15 Юни 2017 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 56,791 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 3, 2020 09:59
Годишен финансов отчет - October 9, 2018 11:45

Хронология

2017-06-15
Регистрация на фирмата

2017-07-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204640942 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-10-16
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Производство на ларви на насекоми, протеини и липиди от ларви на насекоми; отглеждане на насекоми; производство на торове; производство на суровини за фуражната индустрия; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2019-04-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД

2020-02-24
Промяна предмет на дейност
- Производство на ларви на насекоми, протеини и липиди от ларви на насекоми; отглеждане на насекоми; производство на торове; производство на суровини за фуражната индустрия; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.
+ Дружеството има следния предмет на дейност: Производство на протеини и липиди от ларви на насекоми; производство на торове; производство на суровини за фуражната индустрия; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство и посредничество; агентство; комисионни, спедиционни и превозни сделки; консултантски, рекламни, информационни, програмни или други услуги; сделки с интелектуална собственост, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

2020-07-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕАД на АД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма