Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОНОР КЛИЙНИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204784929
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 2, 2017 14:29
Наименование
КОНОР КЛИЙНИНГ
Транслитерация
CONOR CLEANING LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Симеоновско шосе", 110, комплекс „Макси“, бл. 9, ет. 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
49.41 - Товарен автомобилен транспорт
Предмет на дейност
Професионално почистване на домове, почистване на офиси и административни сгради; външна и вътрешна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен ил... Професионално почистване на домове, почистване на офиси и административни сгради; външна и вътрешна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; стопанисване и обработка на земеделска земя; търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки; строителство, управление и търговия с недвижими имоти; лизинг, маркетинг, реклама, хотелиерство и ресторантъорство, туризъм; информационни и програмни услуги; вътрешен и международен транспорт на товари и пътници, спедиторска дейност; консултантска и маркетингова дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закон. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАЙЛО ПЕТРОВ МИЦОВ (свързан с 9 фирми)
Управител: КАЛИН МАРИЕВ ДЕДЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЕВЕЛИНА ИВАНОВА МАРАДЖИЕВА 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЕВЕЛИНА ИВАНОВА МАРАДЖИЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОНОР КЛИЙНИНГ ООД на латиница "CONOR CLEANING LTD" с ЕИК/ПИК 204784929 е основана на 2 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КОНОР ТРАНС", но на 11 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "КОНОР КЛИЙНИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2017-10-02
Регистрация на фирмата

2018-10-11
Промяна наименование
Името се сменя от КОНОР ТРАНС на КОНОР КЛИЙНИНГ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешен и международен транспорт на товари и пътници, спедиторска дейност, външна и вътрешна търговия; производство и покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско представителство, агентство и посредничество; консултантска и маркетингова дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закон. както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.
+ Професионално почистване на домове, почистване на офиси и административни сгради; външна и вътрешна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; стопанисване и обработка на земеделска земя; търговско представителство и посредничество на местни и чужди физически и юридически лица; комисионни, спедиционни и превозни сделки; строителство, управление и търговия с недвижими имоти; лизинг, маркетинг, реклама, хотелиерство и ресторантъорство, туризъм; информационни и програмни услуги; вътрешен и международен транспорт на товари и пътници, спедиторска дейност; консултантска и маркетингова дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закон. Дейностите, за които са необходими разрешения или лицензи ще бъдат извършвани след получаването им.

2019-12-19
Промяна съдружници
- КАЛИН МАРИЕВ ДЕДЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
- ЕВЕЛИНА ИВАНОВА МАРАДЖИЕВА - 2500 лв - 50.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма