Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПАЙО ФУУДС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204813850
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 17, 2017 16:50
Наименование
ПАЙО ФУУДС
Транслитерация
Paio Foods OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Разцветников 1А, 1, бл. 1, вх. -1 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Инвестиране в недвижими имоти, инвестиционни имоти, земи, стопанисване и управление на недвижими имоти, менажиране на стопански и други обекти, отдаване под наем на собствени и чужди недвижи... Инвестиране в недвижими имоти, инвестиционни имоти, земи, стопанисване и управление на недвижими имоти, менажиране на стопански и други обекти, отдаване под наем на собствени и чужди недвижими имоти, предприемачество, проектиране, строителство, архитектура, конструиране, реконструкции, възстановяване, на недвижими имоти, тьрговия и посредничество при сделки с недвижими имоти, вътрешна търговия във всички форми, инженеринг, консултинг, маркетинг, лизинг, външнотьрговска дейност /внос - износ/, бартерни, обменни и други специфични вьншнотьрговски операции, тьрговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина /комисионерство, агентство/. Строителство и търговия със строителни материали, сделки с недвижими имоти, покупко-продажба на недвижими имоти, наеми, ремонт, поддръжка и управление, проектантска, инвеститорска и консултантска дейност, реклама и маркетинг, спедиторска дейност, ресторантьорство, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска и промишлена продукция в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия(без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата). Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите, разработка и внедряване на иновативни технологии, проектиране, дизайн, инженерингова, маркетингова и консултантска дейност, вкл. и консултантска дейност или предоставянето на други услуги по въвеждане и поддръжка на системи за качество и управление, посредничество при реализирането на международни проекти, сделки с интелектуална собственост, вътрешно търговска и външнотърговска дейност, търговско представителство, производствена дейност, транспортна, спедиционна и складова дейност, както и всички други дейности, за които няма изрична забрана от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светлин Павлов Димитров (свързан с 8 фирми)
Управител: ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ (свързан с 9 фирми)
Съдружник: ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: СВЕТЛИН ПАВЛОВ ДИМИТРОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПАЙО ФУУДС ООД на латиница "Paio Foods OOD" с ЕИК/ПИК 204813850 е основана на 17 Октомври 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Сангано Сълюшънс", но на 18 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ПАЙО ФУУДС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-10-17
Регистрация на фирмата

2018-08-06
Промяна съдружници

2020-07-29
Промяна наименование
Името се сменя от Сангано Сълюшънс на Сангано
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 317, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Свети Киприян, 56
Промяна съдружници
+ СВЕТЛИН ПАВЛОВ ДИМИТРОВ - 50 лв - 50.00% дял
+ ТОДОР ПАВЛОВ ДИМИТРОВ - 50 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите, разработка и внедряване на иновативни технологии, проектиране, дизайн, инженерингова, маркетингова и консултантска дейност, вкл. и консултантска дейност или предоставянето на други услуги по въвеждане и поддръжка на системи за качество и управление, посредничество при реализирането на международни проекти, сделки с интелектуална собственост, вътрешно търговска и външнотърговска дейност, търговско представителство, производствена дейност, транспортна, спедиционна и складова дейност, както и всички други дейности, за които няма изрична забрана от закона.
+ Инвестиране в недвижими имоти, инвестиционни имоти, земи, стопанисване и управление на недвижими имоти, менажиране на стопански и други обекти, отдаване под наем на собствени и чужди недвижими имоти, предприемачество, проектиране, строителство, архитектура, конструиране, реконструкции, възстановяване, на недвижими имоти, тьрговия и посредничество при сделки с недвижими имоти, вътрешна търговия във всички форми, инженеринг, консултинг, маркетинг, лизинг, външнотьрговска дейност /внос - износ/, бартерни, обменни и други специфични вьншнотьрговски операции, тьрговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и в чужбина /комисионерство, агентство/. Строителство и търговия със строителни материали, сделки с недвижими имоти, покупко-продажба на недвижими имоти, наеми, ремонт, поддръжка и управление, проектантска, инвеститорска и консултантска дейност, реклама и маркетинг, спедиторска дейност, ресторантьорство, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, производство, изкупуване и преработка на селскостопанска и промишлена продукция в страната и чужбина, вътрешна и външна търговия(без благородни метали, скъпоценни камъни и паметници на културата). Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите, разработка и внедряване на иновативни технологии, проектиране, дизайн, инженерингова, маркетингова и консултантска дейност, вкл. и консултантска дейност или предоставянето на други услуги по въвеждане и поддръжка на системи за качество и управление, посредничество при реализирането на международни проекти, сделки с интелектуална собственост, вътрешно търговска и външнотърговска дейност, търговско представителство, производствена дейност, транспортна, спедиционна и складова дейност, както и всички други дейности, за които няма изрична забрана от закона.

2021-08-18
Промяна наименование
Името се сменя от Сангано на ПАЙО ФУУДС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Свети Киприян, 56
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Разцветников 1А, 1, бл. 1, вх. -1

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма