Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РЕДКОМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204834129
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204834129 от 2017-12-14 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
October 27, 2017 15:23
Наименование
РЕДКОМ ИНЖЕНЕРИНГ
Транслитерация
"RedCom Engineering" Ltd.
Оборот
85,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Преспа, 38, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. рециклиране и продажба на всякаква употребявана техника; проектиране, изработване и монтаж... Покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. рециклиране и продажба на всякаква употребявана техника; проектиране, изработване и монтаж на системи за видео наблюдение; проектиране, изработване и монтаж на електрически и осветителни инсталации за промишлеността и бита; информационни, програмни и интернет услуги; проектиране, търговия и ремонт с компютърни мрежи и системи и друга електроника; изготвяне и търговия със софтуер, вкл. мултимедия; продажба и сервиз на касови апарати, фискални и ПОС устройства и системи; продажба и сервиз на измервателна техника; производство и търговия с хранителни стоки; дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал; автосервизна дейност и търговия с авточасти; ресторантьорство, хотелиерство, заведения за бързо хранене, селски туризъм; производство на стоки с цел продажба; превозна, спедиционна, складова дейност; дейност на търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; туристическа, импресарска, рекламна, консултантска, външно-търговска, както и всяка друга дейност незабранена от законите на Република България на територията на страната и извън нея. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Пламен Илиев Николов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Пламен Илиев Николов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 85,000 -26.09% - -
2020 115,000 11.65% - -
2019 103,000 101.96% 0 -
2018 51,000 5000% - -
2017 1,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2
2019 2 100%
2018 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РЕДКОМ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД на латиница ""RedCom Engineering" Ltd." с ЕИК/ПИК 204834129 е основана на 27 Октомври 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕДКОМ ИНЖИНЕРИНГ", но на 8 Ноември 2017 година то бива сменено на сегашното "РЕДКОМ ИНЖЕНЕРИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 85,000 лв. което е с 26% по-малко от предходната 2020 година (115,000 лв.), а средният годишен ръст е 1,272%.

Хронология

2017-10-27
Регистрация на фирмата

2017-11-08
Промяна наименование
Името се сменя от РЕДКОМ ИНЖИНЕРИНГ на РЕДКОМ ИНЖЕНЕРИНГ
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. рециклиране и продажба на всякаква употребявана техника; проектиране, изработване и монтаж на системи за видео наблюдение; проектиране, изработване и монтаж на електрически инсталации за промишлеността и бита; информационни, програмни и интернет услуги; проектиране, търговия и ремонт с компютърни мрежи и системи и друга електроника; изготвяне и търговия със софтуер, вкл. мултимедия; продажба и сервиз на касови апарати, фискални и ПОС устройства и системи; продажба и сервиз на измервателна техника; производство и търговия с хранителни стоки; дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал; автосервизна дейност и търговия с авточасти; ресторантьорство, хотелиерство, заведения за бързо хранене, селски туризъм; производство на стоки с цел продажба; превозна, спедиционна, складова дейност; дейност на търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; туристическа, импресарска, рекламна, консултантска, външно-търговска, както и всяка друга дейност незабранена от законите на Република България на територията на страната и извън нея.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, вкл. рециклиране и продажба на всякаква употребявана техника; проектиране, изработване и монтаж на системи за видео наблюдение; проектиране, изработване и монтаж на електрически и осветителни инсталации за промишлеността и бита; информационни, програмни и интернет услуги; проектиране, търговия и ремонт с компютърни мрежи и системи и друга електроника; изготвяне и търговия със софтуер, вкл. мултимедия; продажба и сервиз на касови апарати, фискални и ПОС устройства и системи; продажба и сервиз на измервателна техника; производство и търговия с хранителни стоки; дърводобив, дървопреработване и търговия с дървен материал; автосервизна дейност и търговия с авточасти; ресторантьорство, хотелиерство, заведения за бързо хранене, селски туризъм; производство на стоки с цел продажба; превозна, спедиционна, складова дейност; дейност на търговско представителство и посредничество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; туристическа, импресарска, рекламна, консултантска, външно-търговска, както и всяка друга дейност незабранена от законите на Република България на територията на страната и извън нея.

2017-12-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204834129 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма