Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕЙКО СИТИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204956453
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 22, 2018 08:34
Наименование
ПЕЙКО СИТИ
Транслитерация
PEICO CITY
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, Константин Величков, 12, бл. 1 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
25.62 - Механично обработване на метал
Предмет на дейност
Специализирана дейност в областта на механичното обработване на метал, включително пробиване, струговане, фрезоване, ерозиране, шлифоване, прошиване, изравняване, нарязване, заострян... Специализирана дейност в областта на механичното обработване на метал, включително пробиване, струговане, фрезоване, ерозиране, шлифоване, прошиване, изравняване, нарязване, заостряне, полиране, запояване, снаждане и друго обработване на метал и метални части, рязане и надписване на метал с лазер, вътрешно и външнотърговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, производство на стоки, строително-ремонтна дейност, търговска дейност със стоки от местен или чуждестранен произход в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, както и  всякакви други сделки незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕШО СТОЯНОВ ПЕЛТЕКОВ (свързан с 8 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР КРАСИМИРОВ ИВАНОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: НЕШО СТОЯНОВ ПЕЛТЕКОВ 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕЙКО СИТИ ООД на латиница "PEICO CITY" с ЕИК/ПИК 204956453 е основана на 22 Януари 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-01-22
Регистрация на фирмата

2018-12-10
Промяна съдружници

2018-12-13
Промяна предмет на дейност
- Специализирана дейност в областта на дизайна, изработка и дизайн на интериорни и екстериорни продукти, вътрешно и външнотърговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, производство на стоки, строително-ремонтна дейност, търговска дейност със стоки от местен или чуждестранен произход в страната и чужбина, както и всякакви други сделки, незабранени от закона.
+ Специализирана дейност в областта на механичното обработване на метал, включително пробиване, струговане, фрезоване, ерозиране, шлифоване, прошиване, изравняване, нарязване, заостряне, полиране, запояване, снаждане и друго обработване на метал и метални части, рязане и надписване на метал с лазер, вътрешно и външнотърговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, консултантска дейност, производство на стоки, строително-ремонтна дейност, търговска дейност със стоки от местен или чуждестранен произход в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, както и  всякакви други сделки незабранени от закона.

2020-01-30
Промяна съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма