Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГРИДЕА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205076356
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205076356 от 2018-05-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 25, 2018 11:52
Наименование
АГРИДЕА
Транслитерация
AGRIDEA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. Васил Левски, 59, ет. 2 Виж на картата
Има 40 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Външно и вътрешно търговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в преработен и обработен вид, производство на стоки и продажбата им; Внос и износ на нови и употребявани автомоби... Външно и вътрешно търговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в преработен и обработен вид, производство на стоки и продажбата им; Внос и износ на нови и употребявани автомобили, резервни части за автомобили, отдаване под наем на автомобили; рекламна и информационна дейност, маркетинг, представителство, покупка, изграждане и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност при сделки с недвижими имоти и дейности в областта на недвижими имоти; Преработка на селскостопанска продукция. Търговия на едро с изделия от дърво в страната и в чужбина; хотелиерство и ресторантьорство; транспортни услуги в страната и в чужбина; посредническа дейност в страната и в чужбина; селскостопанска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки и всякакви други дейности, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Авито Феличе (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Авито Феличе (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГРИДЕА ЕООД на латиница "AGRIDEA" с ЕИК/ПИК 205076356 е основана на 25 Април 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-04-25
Регистрация на фирмата

2018-05-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205076356 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2018-05-31
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Преработка на селскостопанска продукция. Търговия на едно с изделия от дърво в страната и в чужбина; хотелиерство и ресторантьорство; транспортни услуги в страната и в чужбина; посредническа дейност в страната и в чужбина; селскостопанска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки и всякакви други дейности, които не са забранени от закона.
+ Външно и вътрешно търговска дейност, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в преработен и обработен вид, производство на стоки и продажбата им; Внос и износ на нови и употребявани автомобили, резервни части за автомобили, отдаване под наем на автомобили; рекламна и информационна дейност, маркетинг, представителство, покупка, изграждане и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредническа дейност при сделки с недвижими имоти и дейности в областта на недвижими имоти; Преработка на селскостопанска продукция. Търговия на едро с изделия от дърво в страната и в чужбина; хотелиерство и ресторантьорство; транспортни услуги в страната и в чужбина; посредническа дейност в страната и в чужбина; селскостопанска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки и всякакви други дейности, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма