Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИМИЕНТА БУТИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205088700
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 2, 2018 11:28
Наименование
ПИМИЕНТА БУТИК
Транслитерация
PIMIENTA BUTIK
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Звиница, ул. ТРЕТА, 35 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки, имоти или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от соб... Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки, имоти или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; производство на стоки c цeл пpoдaжбa; комисионни, спедиционни и превозни сделки, в страна и в чужбина; лизинг; търговско представителство; валутни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти c цeл пpoдaжбa; производство, преработка и търговия със зеленчуци, дистрибуция; както и извършването на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, като ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз/разрешение, тя ще се извършва след получаване на конкретния лиценз/разрешение от компетентния орган. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕЛЯМИ СЕБАХТИН АХМЕД (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СЕЛЯМИ СЕБАХТИН АХМЕД (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИМИЕНТА БУТИК ЕООД на латиница "PIMIENTA BUTIK" с ЕИК/ПИК 205088700 е основана на 2 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Звиница, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-05-02
Регистрация на фирмата

2022-09-29
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ, ДИСТРИБУЦИЯ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, КАТО ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ (ЛИЦЕНЗ), ЩЕ БЪДАТ УПРАЖНЯВАНИ СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.
+ Производство и продажба на енергия от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки, имоти или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; производство на стоки c цeл пpoдaжбa; комисионни, спедиционни и превозни сделки, в страна и в чужбина; лизинг; търговско представителство; валутни сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти c цeл пpoдaжбa; производство, преработка и търговия със зеленчуци, дистрибуция; както и извършването на всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, като ако за извършването на определена дейност се изисква лиценз/разрешение, тя ще се извършва след получаване на конкретния лиценз/разрешение от компетентния орган.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма