Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЪННЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205104880
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205104880 от 2018-08-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 9, 2018 16:23
Наименование
ГЪННЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Транслитерация
GUNNER INTERNATIONAL Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8 Виж на картата
Има 65 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, търговия, внос и износ на стоки, продукти, материали, оборудване, моторни превозни средства, включително сухопътни, водни и въздушни, части и аксесоари за поддръжката и... Производство, търговия, внос и износ на стоки, продукти, материали, оборудване, моторни превозни средства, включително сухопътни, водни и въздушни, части и аксесоари за поддръжката им, в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на услуги, свързани с нови, развити или водещи технологии, ноу-хау, патенти или други обекти на интелектуална и индустриална собственост, строителство, изграждане, ремонтни дейности, реставрация и поддръжка на всякакви промишлени и строителни инсталации, включително и за водоснабдяване и канализация, противопожарни системи и инсталации, изграждане и търговия с водни и термални попми, преработка и пречистване на вода и водни басейни, производство на електроенергия от алтернативни и/или възобновяеми източници, търговия и консултантска дейност във всички гореизброени сектори, транспортна дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дейностите, за чието упражняване съгласно закона е необходимо предварителното получаване на разрешително, лиценз или друг документ, ще бъдат извършвани само след получаването на съответния документ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АДРИАНО МАРКЕТТО (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕСАНДРО МИКЕЛЕ АЛОИЗЕ МОНТИ 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АДРИАНО МАРКЕТТО 40.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МАРЧЕЛЛО БЕВИЛАКУА 30.00 лв - 30.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕНА КРАСИМИРОВА КОЕВА-ВАНГЕЛОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЪННЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ООД на латиница "GUNNER INTERNATIONAL Ltd." с ЕИК/ПИК 205104880 е основана на 9 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МОТО РЕНТ ЕНД ТРЕЙД", но на 31 Юли 2018 година то бива сменено на сегашното "ГЪННЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-05-09
Регистрация на фирмата

2018-07-31
Промяна наименование
Името се сменя от МОТО РЕНТ ЕНД ТРЕЙД на ГЪННЪР ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, вх. Г, ет. 1, офис 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, ет. офис 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажби и отдаване под наем, с или без шофьор, краткосрочно или дългосрочно на: всякакви превозни средства, вкл. лодки, яхти, велосипеди, автомобили и мотоциклети – леки и тежкотоварни, нови и употребявани; специализирани аксесоари и облекло за автомобилисти, мотоциклетисти и велосипедисти и др., предпазни средства (каски, ръкавици, обувки и други); резервни части и аксесоари; ремонт на автомобили и всички дейности, свързани с поддръжката и поправката на автомобили и превозни средства;Дейности в сферата на маркетинга; консултантска дейност, пазарни анализи, връзки с обществеността, търговско представителство и посредничество, както и извършването на всякакви други услуги и търговски дейности, незабранени от закона. Ако за осъществяване на някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същата ще се осъществява от дружеството след съответното им получаване.
+ Производство, търговия, внос и износ на стоки, продукти, материали, оборудване, моторни превозни средства, включително сухопътни, водни и въздушни, части и аксесоари за поддръжката им, в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на услуги, свързани с нови, развити или водещи технологии, ноу-хау, патенти или други обекти на интелектуална и индустриална собственост, строителство, изграждане, ремонтни дейности, реставрация и поддръжка на всякакви промишлени и строителни инсталации, включително и за водоснабдяване и канализация, противопожарни системи и инсталации, изграждане и търговия с водни и термални попми, преработка и пречистване на вода и водни басейни, производство на електроенергия от алтернативни и/или възобновяеми източници, търговия и консултантска дейност във всички гореизброени сектори, транспортна дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дейностите, за чието упражняване съгласно закона е необходимо предварителното получаване на разрешително, лиценз или друг документ, ще бъдат извършвани само след получаването на съответния документ.

2018-08-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205104880 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-03-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Цар Самуил, 50, бл. -, вх. Г, ет. офис 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 128, ет. 1, ателие 8

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма