Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТАНДАРТ СЕКЮРИТИ АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205170873
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2018 09:41
Наименование
СТАНДАРТ СЕКЮРИТИ
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 125 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване на частна охранителна дейност: лична охрана на физически лица; охрана на имуществото на физически или юридически лица; сигнално-охранителна дейност; самоохрана на имущество; охрана на питей... Извършване на частна охранителна дейност: лична охрана на физически лица; охрана на имуществото на физически или юридически лица; сигнално-охранителна дейност; самоохрана на имущество; охрана на питейни и развлекателни заведения, дискотеки, игрални и компютърни зали; охрана на урбанизирани територии; охрана на мероприятия; охрана при транспортиране на ценни пратки или товари; охрана на селскостопанско имущество. Консултантска дейност; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност не забранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
ИВАН СТОИЛОВ ТЕРЗИЕВ (свързан с 3 фирми)
Борислав Младенов Давидков (свързан с 6 фирми)
Красен Красимиров Михайлов (свързан с 7 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 2
2020 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТАНДАРТ СЕКЮРИТИ АД с ЕИК/ПИК 205170873 е основана на 12 Юни 2018 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2018-06-12
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 125
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 125
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на АД
Промяна предмет на дейност
- Извършване на частна охранителна дейност: лична охрана на физически лица; охрана на имуществото на физически или юридически лица; сигнално-охранителна дейност; самоохрана на имущество; охрана на питейни и развлекателни заведения, дискотеки, игрални и компютърни зали; охрана на урбанизирани територии; охрана на мероприятия; охрана при транспортиране на ценни пратки или товари; охрана на селскостопанско имущество. Консултантска дейност; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност не забранена от закона.
+ Извършване на частна охранителна дейност: лична охрана на физически лица; охрана на имуществото на физически или юридически лица; сигнално-охранителна дейност; самоохрана на имущество; охрана на питейни и развлекателни заведения, дискотеки, игрални и компютърни зали; охрана на урбанизирани територии; охрана на мероприятия; охрана при транспортиране на ценни пратки или товари; охрана на селскостопанско имущество. Консултантска дейност; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга дейност не забранена от закона.

2018-12-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 125
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, сграда на КНСБ, ет. 7

2021-12-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. Македония, 1, сграда на КНСБ, ет. 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 125

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма