Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУКС ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205219060
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 20, 2018 10:54
Наименование
ЛУКС ЕНЕРДЖИ ПРО
Транслитерация
LUX ENERGY PRO LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бул. Осми приморски полк, 122, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 63 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изготвяне на инвестиционни проекти; Изготвяне на соларни паркове; Изграждане на енергийни системи както и посредничество за покупко-продажба на инвестиционни дружества. Покупка на промишлени и непроми... Изготвяне на инвестиционни проекти; Изготвяне на соларни паркове; Изграждане на енергийни системи както и посредничество за покупко-продажба на инвестиционни дружества. Покупка на промишлени и непромишлени стоки с цел търговия в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на същите с цел търговия, всякакъв вид търговска дейност - хотелиерство, оказион, комисон, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, селскостопанска продукция, техника и услуги на населението с такава техника, продажба на горива, транспортна дейност, таксиметрови услуги за развитието на туризма, строителна и строително-монтажна дейност, всякакъв вид услуги незабранени от закона, посредничество, търговия с фирми в страната и чужбина, внос и износ на стоки касаещи предмета на дейност на фирмата и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Добрев Ефтимов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Добрин Емилов Ефтимов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУКС ЕНЕРДЖИ ПРО ЕООД на латиница "LUX ENERGY PRO LTD" с ЕИК/ПИК 205219060 е основана на 20 Юли 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДД 0609", но на 13 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "ЛУКС ЕНЕРДЖИ ПРО". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2018-07-20
Регистрация на фирмата

2022-10-13
Промяна наименование
Името се сменя от ДД 0609 на ЛУКС ЕНЕРДЖИ ПРО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СТУДЕНТСКА, 21, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бул. Осми приморски полк, 122, вх. Б, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на промишлени и непромипшени стоки с цел търговия в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на същите с цел търговия, всякакъв вид търговска дейност - хотелиерство, оказион, комисон, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, селскостопанска продукция, техника и услуги на населението с такава техника, продажба на горива, транспортна дейност, таксиметрови услуги за развитието на туризма, строителна и строително-монтажна дейност, всякакъв вид услуги незабранени от закона, посредничество, търговия с фирми в страната и чужбина, внос и износ на стоки касаещи предмета на дейност на фирмата и всички други дейности незабранени от закона.
+ Изготвяне на инвестиционни проекти; Изготвяне на соларни паркове; Изграждане на енергийни системи както и посредничество за покупко-продажба на инвестиционни дружества. Покупка на промишлени и непромишлени стоки с цел търговия в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, производство на същите с цел търговия, всякакъв вид търговска дейност - хотелиерство, оказион, комисон, продажба на алкохолни и безалкохолни напитки, селскостопанска продукция, техника и услуги на населението с такава техника, продажба на горива, транспортна дейност, таксиметрови услуги за развитието на туризма, строителна и строително-монтажна дейност, всякакъв вид услуги незабранени от закона, посредничество, търговия с фирми в страната и чужбина, внос и износ на стоки касаещи предмета на дейност на фирмата и всички други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма