Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СОЛАР СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205267735
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 7, 2018 13:01
Наименование
СОЛАР СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
SOLAR SYSTEM BULGARIA ltd.
Оборот
14,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Липник, 121 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
69.20 - Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации
Предмет на дейност
Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, посредничество при сделки с недвижими имоти, търговия с недв... Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, посредничество при сделки с недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРГАРИТА ПАНАЙОТОВА АТАНАСОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СИМИЛИЯН НЕДКОВ СТЕФАНОВ 15.00 лв - 60.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: НЕЛИ СТОЯНОВА МИЛАНОВА 10.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРГАРИТА ПАНАЙОТОВА АТАНАСОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
25 лева (25 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 14,000 250% - -
2020 4,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СОЛАР СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ ООД на латиница "SOLAR SYSTEM BULGARIA ltd." с ЕИК/ПИК 205267735 е основана на 7 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Стефанов и Сашева", но на 23 Февруари 2023 година то бива сменено на сегашното "СОЛАР СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 25 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 14,000 лв.

Хронология

2018-09-07
Регистрация на фирмата

2021-04-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Едуард Винтер, 2, вх. 3, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 2, ет. 1

2021-05-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 2, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 2, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2021-10-27
Промяна предмет на дейност
- Издаване на книги, научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, посредничество при сделки с недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2023-02-23
Промяна наименование
Името се сменя от Стефанов и Сашева на СОЛАР СИСТЕМ БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Райко Даскалов, 2, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Липник, 121
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, посредничество при сделки с недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Счетоводни и одиторски дейности; данъчни консултации, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, посредничество при сделки с недвижими имоти, търговия с недвижими имоти, търговско посредничество и представителство, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма