Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сцц - Фрахт - България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205361768
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 25, 2018 12:21
Наименование
Сцц - Фрахт - България
Транслитерация
Scc - Fracht - Bulgaria Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бул. България, 1, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Спедиция, транспортна дейност - товарни превози в страната и в чужбина, таксиметрова дейност, складова, селскостопанска и сервизна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в п... Спедиция, транспортна дейност - товарни превози в страната и в чужбина, таксиметрова дейност, складова, селскостопанска и сервизна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство, услуги по покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерска, туристическа и ресторантьорска дейност, търговска дейност в страната и чужбина и външноикономическа дейност, търговско представителство и посредничество и всички видове консултантски услуги, сделки с интелектуалната собственост, както и всяка друга дейност не забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РЕЙХАН РАХМИ ОСМАН (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РАЛФ ПЕТЕР КЮРШНЕР 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РЕЙХАН РАХМИ ОСМАН 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РЕЙХАН РАХМИ ОСМАН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сцц - Фрахт - България ЕООД на латиница "Scc - Fracht - Bulgaria Ltd" с ЕИК/ПИК 205361768 е основана на 25 Октомври 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Кърджали, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2018-10-25
Регистрация на фирмата

2019-09-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, ул.Дж.Вашингтон, вх. Д, офис 33
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Кърджали, бул. България, 1, вх. В, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Спедиция, транспортна дейност - товарни превози в страната и в чужбина, както и всяка друга дейност не забранена от закона.
+ Спедиция, транспортна дейност - товарни превози в страната и в чужбина, таксиметрова дейност, складова, селскостопанска и сервизна дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство, услуги по покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, хотелиерска, туристическа и ресторантьорска дейност, търговска дейност в страната и чужбина и външноикономическа дейност, търговско представителство и посредничество и всички видове консултантски услуги, сделки с интелектуалната собственост, както и всяка друга дейност не забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма