Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЛС България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205379549
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205379549 от 2018-11-06 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
November 6, 2018 16:53
Наименование
ФЛС България
Транслитерация
FLS Bulgaria Ltd.
Оборот
230,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Георги С. Раковски, 96, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Шивашки услуги на ишлеме, конфекция. Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с консумативи за шивашкия бизнес, промишлени, селскостопански стоки, стоки за бита, текстил и с всякакви друг... Шивашки услуги на ишлеме, конфекция. Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с консумативи за шивашкия бизнес, промишлени, селскостопански стоки, стоки за бита, текстил и с всякакви други стоки и вещи, разрешени от закона. Транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт. Разкриване на магазини и складове. Проектиране, строителство и инвестиции в жилищни, промишлени и обществени сгради, вкл. покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови, лизингови, превозни, маркетинг, инженерингови, транспортни, рекламни, информационни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, импресарски и други услуги. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мариана Нейчева Дойчева (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Мариана Нейчева Дойчева (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
123,000 лева (123,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 230,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЛС България ЕООД на латиница "FLS Bulgaria Ltd." с ЕИК/ПИК 205379549 е основана на 6 Ноември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕМДИ БИЛД 1", но на 23 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "ФЛС България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 123,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 230,000 лв.

Хронология

2018-11-06
Регистрация на фирмата
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205379549 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2018-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от ЕМДИ БИЛД 1 на Ройен Апартментс
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-10-25

2021-11-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Твърдишки проход, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Георги С. Раковски, 96, ет. 2

2022-05-23
Промяна наименование
Името се сменя от Ройен Апартментс на ФЛС България
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, строителство и инвестиции на жилищни, промишлени и обществени сгради. Вътрешна и външна търговия на едро и дребно с всякакви стоки и вещи, разрешени от закона. Ресторантьорство и обществено хранене, хотелиерски, туристически, рекламни, транспортни, информационни, програмни, импресарски и други услуги. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, спедиционна, лицензионна и складова дейности, лизингови и превозни сделки, маркетинг, инженерингова дейност, транспорт, реклама, информационна, програмна, хотелиерска, туристическа и външнотърговска дейности, всякакъв вид услуги. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Менителници, записи на заповед и чекове. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.
+ Шивашки услуги на ишлеме, конфекция. Външна и вътрешна търговия на едро и дребно с консумативи за шивашкия бизнес, промишлени, селскостопански стоки, стоки за бита, текстил и с всякакви други стоки и вещи, разрешени от закона. Транспортна дейност в страната и чужбина със собствен и нает транспорт. Разкриване на магазини и складове. Проектиране, строителство и инвестиции в жилищни, промишлени и обществени сгради, вкл. покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Производство, покупка и продажба на хранителни, нехранителни, селскостопански, промишлени и други стоки и вещи, разрешени от закона с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид. Продажба на стоки от собствено производство, разрешени от закона. Търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни, спедиционни, складови, лизингови, превозни, маркетинг, инженерингови, транспортни, рекламни, информационни, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, импресарски и други услуги. Всички дейности, разрешени от закона, като дейностите ще се осъществяват в страната и чужбина.

2023-09-11

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма