Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЕЙ БИ СИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ НВ - КЛОН Клон на чуждестранен търговец

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205422541
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205422541 от 2019-11-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 4, 2018 12:48
Наименование
КЕЙ БИ СИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ НВ - КЛОН
Транслитерация
KBC ASSET MANAGEMENT - KLON
Оборот
2,632,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Клон на чуждестранен търговец (Клон на чуждестранен търговец)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 89Б, бл. Милениум център, ет. 6 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
66.30 - Управление на фондове
Предмет на дейност
1. Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми, включително:a) Управление на инвестициите;б) Администриране на дяловете, включително:(1) правни услуги и счетоводни услуги във връзка ... 1. Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми, включително:a) Управление на инвестициите;б) Администриране на дяловете, включително:(1) правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите;(2) искания за информация на инвеститорите;(3) оценка на активите и изчисляване цената на дяловете;(4) контрол за спазване на законовите изисквания;(5) управление на риска;(6) водене на книгата на притежателите на дялове;(7) разпределение на дивиденти и други плащания;(8) издаване, продажба и обратно изкупуване на дяловe;(9) изпълнение на договори;(10) водене на отчетност.c) Маркетингови услуги, включително съдействие на Обединена Българска Банка АД ("ОББ") като дистрибутор в продажбите и маркетинга, свързани с инвестиционния процес, портфейлния подход и продуктово развитие.2. Всяка друга дейност, разрешена от приложимия закон. В случай, че за определени дейности е необходимо изрично разрешение от компетентен орган, те ще се осъществяват само след получаване на съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 2,632,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЕЙ БИ СИ АСЕТ МЕНИДЖМЪНТ НВ - КЛОН Клон на чуждестранен търговец на латиница "KBC ASSET MANAGEMENT - KLON" с ЕИК/ПИК 205422541 е основана на 4 Декември 2018 година с правна форма "Клон на чуждестранен търговец" или на кратко "Клон на чуждестранен търговец". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 2,632,000 лв.

Хронология

2018-12-04
Регистрация на фирмата

2019-11-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205422541 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-07-09
Промяна предмет на дейност
- Клонът ще оказва съдействие на Обединена Българска Банка АД ("ОББ") като дистрибутор на фондовете на KБC AM и на ОББ АМ в България.Това съдействие в продажбите ще се реализира по следните начини:• Анализиране на потребностите на българския пазар от инвестиционни продукти и превръщането им в ценно решение за българските клиенти;• Предоставяне на ОББ подкрепа за продажби и маркетинг, свързани с фондовете на KБC AM и на ОББ АМ;• Съдействие на ОББ в продажбите и маркетинга, свързани с инвестиционния процес, портфейлния подход и продуктово развитие.Следователно функциите на клона ще бъдат:• Съдействие в продажбите на ОББ като дистрибутор на фондовете на KБC AM и на ОББ АМ;• Съдействие в разпространението на изискуемата информация на българските инвеститори;• Представителство на фондовете на КБС АМ пред финансовите и регулаторните органи и пред други органи на публичната администрация в България и организиране на представителство в съдебни производства.
+ 1. Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми, включително:a) Управление на инвестициите;б) Администриране на дяловете, включително:(1) правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите;(2) искания за информация на инвеститорите;(3) оценка на активите и изчисляване цената на дяловете;(4) контрол за спазване на законовите изисквания;(5) управление на риска;(6) водене на книгата на притежателите на дялове;(7) разпределение на дивиденти и други плащания;(8) издаване, продажба и обратно изкупуване на дяловe;(9) изпълнение на договори;(10) водене на отчетност.c) Маркетингови услуги, включително съдействие на Обединена Българска Банка АД ("ОББ") като дистрибутор в продажбите и маркетинга, свързани с инвестиционния процес, портфейлния подход и продуктово развитие.д) управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, по собствена преценка, без специални нареждания на клиента.2. Всяка друга дейност, разрешена от приложимия закон. В случай, че за определени дейности е необходимо изрично разрешение от компетентен орган, те ще се осъществяват само след получаване на съответно разрешение.

2022-03-04
Промяна предмет на дейност
- 1. Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми, включително:a) Управление на инвестициите;б) Администриране на дяловете, включително:(1) правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите;(2) искания за информация на инвеститорите;(3) оценка на активите и изчисляване цената на дяловете;(4) контрол за спазване на законовите изисквания;(5) управление на риска;(6) водене на книгата на притежателите на дялове;(7) разпределение на дивиденти и други плащания;(8) издаване, продажба и обратно изкупуване на дяловe;(9) изпълнение на договори;(10) водене на отчетност.c) Маркетингови услуги, включително съдействие на Обединена Българска Банка АД ("ОББ") като дистрибутор в продажбите и маркетинга, свързани с инвестиционния процес, портфейлния подход и продуктово развитие.д) управление в съответствие със сключен с клиента договор на портфейл, по собствена преценка, без специални нареждания на клиента.2. Всяка друга дейност, разрешена от приложимия закон. В случай, че за определени дейности е необходимо изрично разрешение от компетентен орган, те ще се осъществяват само след получаване на съответно разрешение.
+ 1. Управление на дейността на колективни инвестиционни схеми, включително:a) Управление на инвестициите;б) Администриране на дяловете, включително:(1) правни услуги и счетоводни услуги във връзка с управление на активите;(2) искания за информация на инвеститорите;(3) оценка на активите и изчисляване цената на дяловете;(4) контрол за спазване на законовите изисквания;(5) управление на риска;(6) водене на книгата на притежателите на дялове;(7) разпределение на дивиденти и други плащания;(8) издаване, продажба и обратно изкупуване на дяловe;(9) изпълнение на договори;(10) водене на отчетност.c) Маркетингови услуги, включително съдействие на Обединена Българска Банка АД ("ОББ") като дистрибутор в продажбите и маркетинга, свързани с инвестиционния процес, портфейлния подход и продуктово развитие.2. Всяка друга дейност, разрешена от приложимия закон. В случай, че за определени дейности е необходимо изрично разрешение от компетентен орган, те ще се осъществяват само след получаване на съответно разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма