Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИ ЕМ ЧИ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205441837
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205441837 от 2019-01-17 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 18, 2018 10:44
Наименование
ПИ ЕМ ЧИ
Транслитерация
PMC EAD
Оборот
4,301,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Пимен Зографски", 4, Бизнес сграда 2, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Посредничество и представителство във връзка с петролни продукти. Посредничество, проучване и ремаркетинг. Финансови и технически консултации. Вътрешна и външна търговия. Отдаване под наем на съор... Посредничество и представителство във връзка с петролни продукти. Посредничество, проучване и ремаркетинг. Финансови и технически консултации. Вътрешна и външна търговия. Отдаване под наем на съоръжения и апаратура, монтаж, демонтаж и товарене на индустриални машини. Производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Комисионна дейност в страната и чужбина. Отдаване под наем на индустриални машини - в страната и чужбина. Покупка, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателството предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване. прочети още скрии
Съвет на директорите
Людмила Иванова Христова (свързан с 1 фирма)
Борислав Григоров Стойчев (свързан с 5 фирми)
Габриела Атанасова Венкова (свързан с 11 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Габриела Атанасова Венкова (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 4,301,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИ ЕМ ЧИ ЕАД на латиница "PMC EAD" с ЕИК/ПИК 205441837 е основана на 18 Декември 2018 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 4,301,000 лв.

Хронология

2018-12-18
Регистрация на фирмата

2019-01-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205441837 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-02-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Пимен Зографски", 4, бл. Бизнес сграда 2, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. "Пимен Зографски", 4, Бизнес сграда 2, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-03-17
Промяна предмет на дейност
- Посредничество, проучване и ремаркетинг. Финансови и технически консултации. Вътрешна и външна търговия. Отдаване под наем на съоръжения и апаратура, монтаж, демонтаж и товарене на индустриални машини. Производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Комисионна дейност в страната и чужбина. Отдаване под наем на индустриални машини - в страната и чужбина. Покупка,обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателството предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване.
+ Посредничество и представителство във връзка с петролни продукти. Посредничество, проучване и ремаркетинг. Финансови и технически консултации. Вътрешна и външна търговия. Отдаване под наем на съоръжения и апаратура, монтаж, демонтаж и товарене на индустриални машини. Производство и покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Комисионна дейност в страната и чужбина. Отдаване под наем на индустриални машини - в страната и чужбина. Покупка,обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения, управление на недвижими имоти, както и извършване на други услуги и търговска дейност, които не са забранени от действащото в страната законодателство, като за дейностите, за които българското законодателството предвижда извършването им след получаване на лиценз, същите ще се извършват след надлежното му получаване.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма