Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АУТОРИЛАНС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205473265
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205473265 от 2019-01-24 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 16, 2019 13:45
Наименование
АУТОРИЛАНС
Транслитерация
AUTORELANCE LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. Места, 12 Виж на картата
Код на икономическа дейност
45.11 - Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и пр... Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и производствени иновации; консултантска дейност и обучение в областта на информационните технологии, посредничество, маркетинг, реклама и информационна дейност; разработка и продажба на програмни продукти и технологии; услуги; туристически услуги; комисионна, складова, лизингова дейности; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 23 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АУТОРИЛАНС ЕООД на латиница "AUTORELANCE LTD." с ЕИК/ПИК 205473265 е основана на 16 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сандански, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-01-16
Регистрация на фирмата

2019-01-24
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205473265 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-01-30
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност и обучение в областта на информационните технологии, бизнес и мениджмънт консултации, маркетинг, рекламна и информационна дейност; връзки с обществеността; разработка и продажба на програмни технологии; туристическа дейност; външна и вътрешна търговия на едро и дребно с всякакъв вид стоки за промишлено и лично потребление; производства на стоки с цел продажба; предприемаческа дейност; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; разработка на информационни технологии и производствени иновации; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.
+ Вътрешна и външна търговия с употребявани автомобили; търговия с авточасти; транспортна и спедиторска дейност; търговия с хранителни и нехранителни стоки, разработка на информационни технологии и производствени иновации; консултантска дейност и обучение в областта на информационните технологии, посредничество, маркетинг, реклама и информационна дейност; разработка и продажба на програмни продукти и технологии; услуги; туристически услуги; комисионна, складова, лизингова дейности; покупко-продажба на недвижими имоти, както и всяка друга дейност, незабранена от действащото законодателство.

2019-07-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Сандански, ул. Места, 12

2019-08-23
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма