Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЪРСТ СТАНДАРТ МАРКЕТС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205496965
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205496965 от 2019-02-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 30, 2019 15:28
Наименование
ФЪРСТ СТАНДАРТ МАРКЕТС
Транслитерация
FIRST STANDART MARKETS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул. Ген. Скобелев, 3А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, консултантски услуги в областта на управлението, услуги в областта на рекламата, маркетинга и проучването на пазари, връзки с обществеността, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 23 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЪРСТ СТАНДАРТ МАРКЕТС ЕООД на латиница "FIRST STANDART MARKETS LTD" с ЕИК/ПИК 205496965 е основана на 30 Януари 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХАРДУЕР ИНОВЕЙШЪН", но на 20 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ФЪРСТ СТАНДАРТ МАРКЕТС". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-01-30
Регистрация на фирмата

2019-02-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205496965 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-06-20
Промяна наименование
Името се сменя от ХАРДУЕР ИНОВЕЙШЪН на ФЪРСТ СТАНДАРТ МАРКЕТС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Църковна Независимост, 16, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Мечка, ул. Македония, 28, бл. -, вх. -, ет. -
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия с електроника, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, търговия с автомобили, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно -след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, консултантски услуги в областта на управлението, услуги в областта на рекламата, маркетинга и проучването на пазари, връзки с обществеността, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2020-07-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Мечка, ул. Македония, 28, бл. -, вх. -, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, бул. Ген. Скобелев, 3А
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма