Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЛОВО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205618604
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 15, 2019 08:18
Наименование
СЛОВО
Транслитерация
SLOVO Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.ДИМИТЪР ТРАЙКОВИЧ, 1Б Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
72.20 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарните науки
Предмет на дейност
Научно-изследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарни науки, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове... Научно-изследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарни науки, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, за индивидуални извънучилищни занимания за деца, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВА СТЕФАНОВА КАСАБОВА (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВА СТЕФАНОВА КАСАБОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 7 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИАНА ИВАНОВА ЦВЕТАНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИВА СТЕФАНОВА КАСАБОВА (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЛОВО ЕООД на латиница "SLOVO Ltd" с ЕИК/ПИК 205618604 е основана на 15 Април 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АДИВА СЛОВО", но на 23 Януари 2020 година то бива сменено на сегашното "СЛОВО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-04-15
Регистрация на фирмата

2020-01-23
Промяна наименование
Името се сменя от АДИВА СЛОВО на СЛОВО
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане па курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, за индивидуални извънучилищни занимания за деца, научно-изследователска и развойна дейност, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за българин, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги и в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт. бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица- маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона, ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).
+ Научно-изследователска и развойна дейност в областта на обществените и хуманитарни науки,организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, за индивидуални извънучилищни занимания за деца, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение)..

2020-05-05
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма