Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АДИВА ШИПКА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205913374
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 25, 2019 13:29
Наименование
АДИВА ШИПКА
Транслитерация
ADIVA SHIPKA LTD
Оборот
52,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Шипка, 43, ет. 1 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
85.51 - Неформално обучение в областта на спорта и активния отдих
Предмет на дейност
Неформално обучение в областта на спорта и активния отдих, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, ... Неформално обучение в областта на спорта и активния отдих, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, за индивидуални извънучилищни занимания за деца, научно-изследователска и развойна дейност, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Александров Цветанов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Александър Александров Цветанов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 52,000 62.5% - -
2020 32,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АДИВА ШИПКА ЕООД на латиница "ADIVA SHIPKA LTD" с ЕИК/ПИК 205913374 е основана на 25 Ноември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 52,000 лв.

Хронология

2019-11-25
Регистрация на фирмата

2020-01-23
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСОВЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИЯ, ПРЕКВАЛИФИКАЦИЯ И ОБУЧЕНИЕ, ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПОДГОТОВКА, ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ИЗВЪНУЧИЛИЩНИ ЗАНИМАНИЯ ЗА ДЕЦА, НАУЧНО-ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ, КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО ИНФОРМИРАНЕ И НАЕМАНЕ НА РАБОТНИЦИ ЗА ЧУЖБИНА И ЗА БЪЛГАРИЯ, СЛЕД СНАБДЯВАНЕ С НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШИТЕЛНИ, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ ОПЕРАЦИИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, МАРКЕТИНГ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА, СЪГЛАСНО ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. АКО ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ (РАЗРЕШЕНИЕ), ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА КОНКРЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ (РАЗРЕШЕНИЕ).
+ Неформално обучение в областта на спорта и активния отдих, организиране и провеждане на курсове за квалификация, преквалификация и обучение, организиране на курсове за индивидуална подготовка, за индивидуални извънучилищни занимания за деца, научно-изследователска и развойна дейност, консултантска дейност, посредническа дейност по информиране и наемане на работници за чужбина и за България, след снабдяване с необходимите разрешителни, съгласно действащото законодателство, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, производство, преработка и търговия с промишлени и селскостопански стоки, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, търговско представителство и агентство на български и чужди физически и юридически лица, маркетинг и извършване на търговска дейност, която не е забранена, съгласно действащото законодателство, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. ако за извършване на определена дейност се изисква лиценз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на конкретния лиценз (разрешение).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма