Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Пелет едно ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205793258
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 21, 2019 17:11
Наименование
Пелет едно
Транслитерация
Pelet one Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Княгиня Мария Луиза, 19, ет. 1 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на дървени пелети, покупка на дървесина, производство и покупко-продажба на пелети от дървена суровина; добив, покупко-продажба и обработка на дървен материал; производство на всяка... Производство на дървени пелети, покупка на дървесина, производство и покупко-продажба на пелети от дървена суровина; добив, покупко-продажба и обработка на дървен материал; производство на всякакви изделия от дърво, покупка на стоките и търговска дейност с цел следваща продажба на готова продукция, всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ СТОЙНОВ СТОЙНОВ (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НИКОЛАЙ СТОЙНОВ СТОЙНОВ (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Пелет едно ЕООД на латиница "Pelet one Ltd." с ЕИК/ПИК 205793258 е основана на 21 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СС ЛОУ КОНСУЛТИНГ", но на 16 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "Пелет едно". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-08-21
Регистрация на фирмата

2021-03-16
Промяна наименование
Името се сменя от СС ЛОУ КОНСУЛТИНГ на Пелет едно
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност; Покупко – продажба и отдаване под наем на недвижими имоти; Консултации в областта на информационните технологии, програмиране и програмно обезпечаване, създаване на уеб – страници, други дейности в областта на информационните технологии.
+ Производство на дървени пелети, покупка на дървесина, производство и покупко-продажба на пелети от дървена суровина; добив, покупко-продажба и обработка на дървен материал; производство на всякакви изделия от дърво, покупка на стоките и търговска дейност с цел следваща продажба на готова продукция, всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2022-06-24

2023-06-30
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма