Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СМАРТНЕТ СЕКЮРИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205834413
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205834413 от 2022-11-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 25, 2019 13:41
Наименование
СМАРТНЕТ СЕКЮРИТИ
Транслитерация
SMARTNET SECURITY EООD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. Тодор Каблешков, 61, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Одит и оценка на сигурността на фирмените мрежи и системи, предоставяне на цялостни софтуерни и хардуерни решения за киберсигурност и защита на данни, проектиране, разработване, внедряване и п... Одит и оценка на сигурността на фирмените мрежи и системи, предоставяне на цялостни софтуерни и хардуерни решения за киберсигурност и защита на данни, проектиране, разработване, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и системи; изграждане на секюрити оперативен център, предлагане на услуги осигуряващи защита на информационните и бизнес активи на фирмите, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, консултантски услуги, компютърни услуги, търговско посредничество, дигитални маркетингови услуги, управление на проекти, хостинг услуги, организиране на обучение, вътрешно и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Михайлов Узунов (свързан с 25 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Георги Михайлов Узунов 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 25 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Атанас Цветанов Кънчев 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 19 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Михайлов Узунов (свързан с 25 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СМАРТНЕТ СЕКЮРИТИ ЕООД на латиница "SMARTNET SECURITY EООD" с ЕИК/ПИК 205834413 е основана на 25 Септември 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Смартнет Хотел Мениджмънт България", но на 15 Юни 2022 година то бива сменено на сегашното "СМАРТНЕТ СЕКЮРИТИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-09-25
Регистрация на фирмата

2021-11-24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2022-06-15
Промяна наименование
Името се сменя от Смартнет Хотел Мениджмънт България на СМАРТНЕТ СЕКЮРИТИ
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерски услуги, търговия на едро и дребно, внос и износ на стоки и услуги, производство и търговия, бартерни сделки, консултантски услуги, маркетинг и реклама, дистрибуторство и търговско представителство на местни и чуждестранни юридически и физически лица, транспортна и спедиторска дейност, търговско посредничество, както и всички други сделки и дейности, незабранени от закона.
+ Одит и оценка на сигурността на фирмените мрежи и системи, предоставяне на цялостни софтуерни и хардуерни решения за киберсигурност и защита на данни, проектиране, разработване, внедряване и поддържане на софтуерни продукти и системи; изграждане на секюрити оперативен център, предлагане на услуги осигуряващи защита на информационните и бизнес активи на фирмите, изграждане и поддръжка на компютърни мрежи, консултантски услуги, компютърни услуги, търговско посредничество, дигитални маркетингови услуги, управление на проекти, хостинг услуги, организиране на обучение, вътрешно и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

2022-11-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205834413 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма