Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Камено ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205869332
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 21, 2019 15:50
Наименование
Камено
Транслитерация
Kameno EOOD
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Баня, Втора, 72, вх. А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разработване, реализация и управление на проекти в областта на културата, изкуствата и опазването на културно-историческото наследство; логистична дейност при организиране на културни прояви, из... Разработване, реализация и управление на проекти в областта на културата, изкуствата и опазването на културно-историческото наследство; логистична дейност при организиране на културни прояви, изложби, концерти, образователни събития; обучения и форуми, хотелиерска дейност, балнео-туризъм, организиране на тържества, ресторантьорство, кетъринг, както и други дейности, незабранени от закон. Когато за осъществяване на дейността са необходими разрешителни или лиценз, дейността може да бъде извършвана след издаване на съответните разрешителни или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕРОНИКА ВИКТОРОВА АЗАРОВА (свързан с 2 фирми)
Управител: ПЕТЪР СТОЯНОВ БОЖКОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР СТОЯНОВ БОЖКОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
353,400 лева (353,400 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Камено ЕООД на латиница "Kameno EOOD" с ЕИК/ПИК 205869332 е основана на 21 Октомври 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Баня, а началният внесен капитал е в размер на 353,400 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2019-10-21
Регистрация на фирмата

2019-12-16

2021-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Баня, Втора, 72, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Баня, Втора, 72, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерска дейност, балнео-туризъм, организиране на тържества, ресторантьорство, както и други дейности, незабранени от закон. Когато за осъществяване на дейността са необходими разрешителни или лиценз, дейността може да бъде извършвана след издаване на съответните разрешителни или лиценз.
+ Разработване, реализация и управление на проекти в областта на културата, изкуствата и опазването на културно-историческото наследство; логистична дейност при организиране на културни прояви, изложби, концерти, образователни събития; обучения и форуми, хотелиерска дейност, балнео-туризъм, организиране на тържества, ресторантьорство, кетъринг, както и други дейности, незабранени от закон. Когато за осъществяване на дейността са необходими разрешителни или лиценз, дейността може да бъде извършвана след издаване на съответните разрешителни или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма