Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРЕДИТ ГЛОРИЪС ПРОПЪРТИ ХОЛДИНГС ЛИМИТИД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205922347
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205922347 от 2020-08-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 2, 2019 11:46
Наименование
КРЕДИТ ГЛОРИЪС ПРОПЪРТИ ХОЛДИНГС ЛИМИТИД
Транслитерация
CREDIT GLORIOUS PROPERTY HOLDINGS LIMITED
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. „Княгиня Мария Луиза, 9-11, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Телемаркетинг и обслужване на клиенти. Дружеството може да учредява клонове в страната и чужбина, да участва в други дружества в страната и чужбина, да влиза в кооперации, да участва в управител... Телемаркетинг и обслужване на клиенти. Дружеството може да учредява клонове в страната и чужбина, да участва в други дружества в страната и чужбина, да влиза в кооперации, да участва в управителни органи и да извършва директно и индиректно всякакви действия, да сключва всякакви договори, които са необходими за постигане предмета на дейност на дружеството и които са директно или индиректно свързани с него. Може да финансира задължения на трети страни и да предоставя гаранции за свързани и трети дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. Ако извършването на определена дейност изисква разрешение, лиценз или регистрация, тази дейност се извършва след получаване на разрешение, лиценз или извършване на регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАГАН МОШЕ ЛЕВИНСЪН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
КГПХ Груп ЛТД. (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
8 лева (8 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРЕДИТ ГЛОРИЪС ПРОПЪРТИ ХОЛДИНГС ЛИМИТИД ЕООД на латиница "CREDIT GLORIOUS PROPERTY HOLDINGS LIMITED" с ЕИК/ПИК 205922347 е основана на 2 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕАЛ ИНВЕСТ 01БГ", но на 6 Юли 2023 година то бива сменено на сегашното "КРЕДИТ ГЛОРИЪС ПРОПЪРТИ ХОЛДИНГС ЛИМИТИД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 8 лева.

Хронология

2019-12-02
Регистрация на фирмата

2020-06-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. „Цар Борис III“, 5, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. „Васил Левски“, 59, ет. 2

2020-07-08

2020-08-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205922347 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-03-11
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-03-25
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти, предприемаческа дейност в областта на недвижимите имоти, посредничество и представителство при сделки с неддвижими имоти, управление на недвижими имоти, мениджмънт, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Финансово и стратегическо консултиране с особено внимание към вливане на дружества, придобиване и продажба на дружества, унаследяване и приемственост на бизнеса, финансиране на задължения и капитала на частния пазар, преструктуриране и всяка свързана или произтичаща от тях дейност. Правни сделки. Дружеството може да учредява клонове в страната и чужбина, да участва в други дружества в страната и чужбина, да влиза в кооперации, да участва в управителни органи и да извършва директно и индиректно всякакви действия, да сключва всякакви договори, които са необходими за постигане предмета на дейност на дружеството и които са директно или индиректно свързани с него. Може да финансира задължения на трети страни и да предоставя гаранции за свързани и трети дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

2023-02-15
Заличаване управители

2023-07-06
Промяна наименование
Името се сменя от РЕАЛ ИНВЕСТ 01БГ на КРЕДИТ ГЛОРИЪС ПРОПЪРТИ ХОЛДИНГС ЛИМИТИД

2023-11-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. „Васил Левски“, 59, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. „Княгиня Мария Луиза, 9-11, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Финансово и стратегическо консултиране с особено внимание към вливане на дружества, придобиване и продажба на дружества, унаследяване и приемственост на бизнеса, финансиране на задължения и капитала на частния пазар, преструктуриране и всяка свързана или произтичаща от тях дейност. Правни сделки. Дружеството може да учредява клонове в страната и чужбина, да участва в други дружества в страната и чужбина, да влиза в кооперации, да участва в управителни органи и да извършва директно и индиректно всякакви действия, да сключва всякакви договори, които са необходими за постигане предмета на дейност на дружеството и които са директно или индиректно свързани с него. Може да финансира задължения на трети страни и да предоставя гаранции за свързани и трети дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Телемаркетинг и обслужване на клиенти. Дружеството може да учредява клонове в страната и чужбина, да участва в други дружества в страната и чужбина, да влиза в кооперации, да участва в управителни органи и да извършва директно и индиректно всякакви действия, да сключва всякакви договори, които са необходими за постигане предмета на дейност на дружеството и които са директно или индиректно свързани с него. Може да финансира задължения на трети страни и да предоставя гаранции за свързани и трети дружества и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. Ако извършването на определена дейност изисква разрешение, лиценз или регистрация, тази дейност се извършва след получаване на разрешение, лиценз или извършване на регистрация.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма