Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Заложна къща Денис Хелп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206035017
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 25, 2020 12:23
Наименование
Заложна къща Денис Хелп
Транслитерация
Рawnshop Denis Help Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Стара планина, 131 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложн... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ЕНЕЕВ ТЕМЕЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЕНИС РОСЕНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Заложна къща Денис Хелп ЕООД на латиница "Рawnshop Denis Help Ltd." с ЕИК/ПИК 206035017 е основана на 25 Февруари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2020-02-25
Регистрация на фирмата

2020-04-07
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях (след регистрация в Министерството на финансите по реда на Валутния закон); продажба на движими вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставени парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и други търговски сделки, свързани с осъществяване на дейността по занятие, съгласно чл.3, ал.1 и 2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма