Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Заложна къща Денис Хелп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206035017
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 25, 2020 12:23
Наименование
Заложна къща Денис Хелп
Транслитерация
Рawnshop Denis Help Ltd.
Оборот
36,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
5 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Стара планина, 131 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложн... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН ЕНЕЕВ ТЕМЕЛКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДЕНИС РОСЕНОВ ВАСИЛЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 36,000 80% - -
2020 20,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 5 400%
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Заложна къща Денис Хелп ЕООД на латиница "Рawnshop Denis Help Ltd." с ЕИК/ПИК 206035017 е основана на 25 Февруари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 36,000 лв.

Хронология

2020-02-25
Регистрация на фирмата

2020-04-07
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне по занятие на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, включително злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях (след регистрация в Министерството на финансите по реда на Валутния закон); продажба на движими вещи, приети в залог за обезпечаване на предоставени парични заеми, включително тези от злато, сребро, други благородни метали, скъпоценни камъни и изделия със и от тях, както и други търговски сделки, свързани с осъществяване на дейността по занятие, съгласно чл.3, ал.1 и 2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи по занятие и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяването на дейността „заложна къща”, в това число работа с благородни метали и скъпоценни камъни със и от тях след извършване на съответната регистрация за упражняване на дейността, като всички дейности, за които е необходимо издаването на лиценз или разрешение ще бъдат упражнявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма