Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАНД СПОТ МАРКЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206103621
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 22, 2020 17:37
Наименование
ГРАНД СПОТ МАРКЕТ
Транслитерация
GRAND SPOT MARKET
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, СТЕФАН СТАМБОЛОВ, 87, ет. 5 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Като за дейността, за чието упражняване се изисква специален лиценз, същата се осъществява след получаването на такъв.... Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Като за дейността, за чието упражняване се изисква специален лиценз, същата се осъществява след получаването на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Денис Василев Чаушев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Денис Василев Чаушев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАНД СПОТ МАРКЕТ ЕООД на латиница "GRAND SPOT MARKET" с ЕИК/ПИК 206103621 е основана на 22 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2020-05-22
Регистрация на фирмата

2020-07-08
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-09-03
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с хранителни сторки; консултации, управление и покупко- продажба на недвижими имоти, ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги, забавни и развлекателни игри /електронни и компютърни/, строителна, проектантска, инженерингова дейност, транспортни, товарни, пътнически услуги, спедиторска дейност, консултантска, експертна, внедрителска дейност, агентство, рекламна, импресарска, издателска, комисионерска дейност, както и всички дейности и услуги незабранени от действащото законодателство на Република България.
+ Работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Като за дейността, за чието упражняване се изисква специален лиценз, същата се осъществява след получаването на такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма