Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРАНД ИСТЪРН МАРКЕТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206099297
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 19, 2020 16:48
Наименование
ГРАНД ИСТЪРН МАРКЕТ
Транслитерация
GRAND EASTREN MARKET
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, ул. Стефан Стамболов, 87, ет. 5 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ. КАТО ЗА ДЕЙНОСТТА, ЗА ЧИЕТО УПРАЖНЯВАНЕ СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ, СЪЩАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТАКЪВ.... РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ. КАТО ЗА ДЕЙНОСТТА, ЗА ЧИЕТО УПРАЖНЯВАНЕ СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ, СЪЩАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТАКЪВ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Сашо Невелинов Гюров (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Сашо Невелинов Гюров (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРАНД ИСТЪРН МАРКЕТ ЕООД на латиница "GRAND EASTREN MARKET" с ЕИК/ПИК 206099297 е основана на 19 Май 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2020-05-19
Регистрация на фирмата

2020-07-08
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-09-03
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с хранителни стоки, консултации, управление и покупко-продажба на недвижими имоти, ресторантьорство, хотелиерство, туристически услуги, забавни и развлекателни игри - електронни и компютърни, строителна, проектантска, инженерингова дейност, транспортни, товарни, пътнически услуги, спедиторска дейност, консултантска, експертна, внедрителска дейност, агентство, рекламна, импресарска, издателска, комисионерска дейност, както и всички дейности и услуги незабранени от действащото законодателство на Република България.
+ РАБОТА С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ И ИЗДЕЛИЯ СЪС И ОТ ТЯХ. КАТО ЗА ДЕЙНОСТТА, ЗА ЧИЕТО УПРАЖНЯВАНЕ СЕ ИЗИСКВА СПЕЦИАЛЕН ЛИЦЕНЗ, СЪЩАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТАКЪВ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма