Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КУБАР АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206147589
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 30, 2020 15:01
Наименование
КУБАР
Транслитерация
KUBAR
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Мало Бучино, Христо Ботев, 9 Виж на картата
Предмет на дейност
Създаване и управление на проекти за последващо изпълнение от други субекти, сделки в областта на недвижимите имоти, маркетинг и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, ... Създаване и управление на проекти за последващо изпълнение от други субекти, сделки в областта на недвижимите имоти, маркетинг и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с обекти на интелектуална собственост, управление, оценка и продажба на участия в и/или облигации на търговски субекти, извършващи имотни и технологични инвестиционни дейности, както и всякаква друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Съвет на директорите
Владислав Алексеев Велков (свързан с 15 фирми)
Анелия Димитрова Маждракова (свързан с 1 фирма)
Красимира Георгиева Георгиева (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КУБАР АД на латиница "KUBAR" с ЕИК/ПИК 206147589 е основана на 30 Юни 2020 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в с. Мало Бучино, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2020-06-30
Регистрация на фирмата

2021-03-16
Промяна предмет на дейност
- Управление на дейност по организиране на събития, занимания и мероприятия, експлоатация на извънучилищни педагогически учреждения /занимални за деца, детски клубове/; информационна и иновативно-занимателна и образователна дейност, реклама, маркетинг, външна и вътрешнотърговска дейност в страната и чужбина, търговия със стоки и услуги, както и всяка друга дейност и услуги, незабранени от закона.
+ Създаване и управление на проекти за последващо изпълнение от други субекти, сделки в областта на недвижимите имоти, маркетинг и рекламна дейност, търговско представителство и посредничество, сделки с обекти на интелектуална собственост, управление, оценка и продажба на участия в и/или облигации на търговски субекти, извършващи имотни и технологични инвестиционни дейности, както и всякаква друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма