Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЗНЕС ЕНД ДИСТРИБЮШЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206171355
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206171355 от 2021-08-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 22, 2020 15:09
Наименование
БИЗНЕС ЕНД ДИСТРИБЮШЪН
Транслитерация
BUSINESS AND DISTRIBUTION Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 129, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Уеб маркетинг, търговия със стоки и услуги он-лайн и от интернет платформи, електронна търговия, дропшипинг, информационни и финансови консултации, консултантска дейност за чуждестранни фирм... Уеб маркетинг, търговия със стоки и услуги он-лайн и от интернет платформи, електронна търговия, дропшипинг, информационни и финансови консултации, консултантска дейност за чуждестранни фирми в България и чужбина, внос-износ на стоки от страни от ЕС и извън ЕС, консултации за сделки с недвижими имоти, строителство и отдаване под наемане на недвижими имоти, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Фабрицио де Биазе (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Фабрицио де Биазе (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЗНЕС ЕНД ДИСТРИБЮШЪН ЕООД на латиница "BUSINESS AND DISTRIBUTION Ltd." с ЕИК/ПИК 206171355 е основана на 22 Юли 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-07-22
Регистрация на фирмата

2021-08-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206171355 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-26
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Марица, 8, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 129, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Всякакви промишлени и търговски дейности, дейност по проучване и развой, проектиране, консултации свързани с текстилния сектор и облеклото и съответните аксесоари, като настоящото изброяване е само примерно и не е изчерпателно, предене, тъкане, боядисване и финална обработка на тъкани, включително конфекция на облекла, от всякакъв вид и стил; да извършва всякакви необходими операции с недвижими имоти, финансови и търговски операции (с изключение на всякаква финансова дейност, която изисква лиценз); да закупува дялове и участие във фирми, предприятия, дружества и структури от всякакъв вид, подобна дейност, но не спрямо населението; да участва, в качеството си на възложител или изпълнител във финансови, търговски и промишлени инициативи; да издава, за задължения на дружеството и на трети лица, вещни гаранции и/или лични на трети лица най-общо и на кредитни институции; да поема и да възлага пълномощия за агентство и/или представителство, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ Уеб маркетинг, търговия със стоки и услуги он-лайн и от интернет платформи, електронна търговия, дропшипинг, информационни и финансови консултации, консултантска дейност за чуждестранни фирми в България и чужбина, внос-износ на стоки от страни от ЕС и извън ЕС, консултации за сделки с недвижими имоти, строителство и отдаване под наемане на недвижими имоти, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма