Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХОУМ ЕНД КОНСЕПТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206892316
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206892316 от 2022-04-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 6, 2022 14:10
Наименование
ХОУМ ЕНД КОНСЕПТ
Транслитерация
HOME AND CONCEPT Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 129, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност: импорт, експорт, реекспорт; търговско посредничество, представителство и агентство; търговия с всякакъв вид стоки за бита и промишлеността; ремонтни дейности;... Вътрешно и външнотърговска дейност: импорт, експорт, реекспорт; търговско посредничество, представителство и агентство; търговия с всякакъв вид стоки за бита и промишлеността; ремонтни дейности; рекламна, комисионна, складова, лизингова и маркетингова дейност; транспортна дейност, автосервизни услуги; каталожна и онлайн търговия; производство, преработка, изкупуване и реализация на промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; ресторантьорство и обществено хранене и хотелиерство; всякакъв вид услуги за населението, както и всяка друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Франческа Гранде (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Доменико Маринелли 750.00 лв - 25.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Джанлука Сантили 1,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Джулио Сфорца 750.00 лв - 25.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРГАРИТА ТОДОРОВА РИМЕ (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХОУМ ЕНД КОНСЕПТ ООД на латиница "HOME AND CONCEPT Ltd." с ЕИК/ПИК 206892316 е основана на 6 Април 2022 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ШАРК СРЛ БЪЛГАРИЯ", но на 9 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ХОУМ ЕНД КОНСЕПТ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Хронология

2022-04-06
Регистрация на фирмата

2022-04-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206892316 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-11-09
Промяна наименование
Името се сменя от ШАРК СРЛ БЪЛГАРИЯ на ХОУМ ЕНД КОНСЕПТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, УЛ. БОРБА, 8А, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Никола Вапцаров, 129, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПРОМИШЛЕНИ, БИТОВИ СТОКИ, ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ДРЕХИ, КОЗМЕТИКА, ПРОДАЖБА И ДИСТРИБУЦИЯ НА МОТОРНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, ЛОДКИ И ЯХТИ, КАКТО И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ, СТРОЕЖ НА ИНДУСТРИАЛНИ И ЖИЛИЩНИ СГРАДИ, ПОКУПКА И СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, СПЕДИТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, ДИСТРИБУТОРСТВО, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА, КОМИСИОНЕРСКА И ПРОДУЦЕНТСКА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГ, НОУ-ХАУ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧEСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност: импорт, експорт, реекспорт; търговско посредничество, представителство и агентство; търговия с всякакъв вид стоки за бита и промишлеността; ремонтни дейности; рекламна, комисионна, складова, лизингова и маркетингова дейност; транспортна дейност, автосервизни услуги; каталожна и онлайн търговия; производство, преработка, изкупуване и реализация на промишлени и непромишлени стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; ресторантьорство и обществено хранене и хотелиерство; всякакъв вид услуги за населението, както и всяка друга търговска дейност и услуги, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма