Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОП СПЕД БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206305886
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206305886 от 2022-08-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 23, 2020 09:30
Наименование
ТОП СПЕД БГ
Транслитерация
TOP SPED BG LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. Ракита, 14, бл. 246, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия ... Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия на стоки, хранителни продукти, машини и части за тях, маркетинг и посредничество, реклама, търговско представителство, комисионерство, складова дейност и всяка друга дейност, незабранена от закон или подзаконов нормативен акт и след предварително издаване на лиценз или друг изискуем документ /разрешение/, ако такъв се изисква, в случаите, в които търговската дейност подлежи на лицензионен режим. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕТЕЛИН ВЕСКОВ КЪНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕТЕЛИН ВЕСКОВ КЪНЧЕВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОП СПЕД БГ ЕООД на латиница "TOP SPED BG LTD" с ЕИК/ПИК 206305886 е основана на 23 Ноември 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЕШАНС ЛУКС", но на 17 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "ТОП СПЕД БГ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2020-11-23
Регистрация на фирмата

2022-03-17
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕШАНС ЛУКС на ТОП СПЕД БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, Македония, 65, ет. ПАРТЕР
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, ул. Ракита, 14, бл. 246, ет. 4
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно с пакетирани стоки, напитки, включително с плодове и зеленчуци и изобщо всякакви хранителни продукти, покупка на стоки и други вещи, с цел да се препродадат в първоначален или обработен вид в това число бартер, реекспорт, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия на стоки, хранителни продукти, машини и части за тях, маркетинг и посредничество, реклама, търговско представителство, комисионерство, складова дейност и всяка друга дейност, незабранена от закон или подзаконов нормативен акт и след предварително издаване на лиценз или друг изискуем документ /разрешение/, ако такъв се изисква, в случаите, в които търговската дейност подлежи на лицензионен режим.
+ Спедиция и международен транспорт, в това число и сухопътен, товарен автомобилен транспорт и услуги по преместване, внос, износ, реекспорт, продажба на стоки, вътрешна и външна търговия на стоки, хранителни продукти, машини и части за тях, маркетинг и посредничество, реклама, търговско представителство, комисионерство, складова дейност и всяка друга дейност, незабранена от закон или подзаконов нормативен акт и след предварително издаване на лиценз или друг изискуем документ /разрешение/, ако такъв се изисква, в случаите, в които търговската дейност подлежи на лицензионен режим.

2022-08-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206305886 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма