Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГК КАР РЕНТАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206373652
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206373652 от 2021-02-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 28, 2021 14:16
Наименование
ГК КАР РЕНТАЛ
Транслитерация
NORTH GOODS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ВАСИЛ МЕЧКУЕВСКИ, 22, бл. ОФИС 1 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос и продажба на леки, лекотоварни и товарни автомобили и мотоциклети, автосервизна дейност, отдаване под наем на автомобили и мотоциклети /рент-а-кар/, търговска дейност в страната и чужбин... Внос и продажба на леки, лекотоварни и товарни автомобили и мотоциклети, автосервизна дейност, отдаване под наем на автомобили и мотоциклети /рент-а-кар/, търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки, реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и транспортни сделки; както и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИОС КОНСТАНТИНОС КАВАЗИДИС (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИОС КОНСТАНТИНОС КАВАЗИДИС (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГК КАР РЕНТАЛ ЕООД на латиница "NORTH GOODS LTD" с ЕИК/ПИК 206373652 е основана на 28 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НОРТ ГУУДС", но на 9 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ГК КАР РЕНТАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-01-28
Регистрация на фирмата

2021-02-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206373652 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-10-19
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-09
Промяна наименование
Името се сменя от НОРТ ГУУДС на ГК КАР РЕНТАЛ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ,СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ, ИНФОРМАЦИОННИ И РЕКЛАМНИ СДЕЛКИ И УСЛУГИ, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ОТДАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ ПОД НАЕМ, КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВИ СДЕЛКИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Внос и продажба на леки, лекотоварни и товарни автомобили и мотоциклети, автосервизна дейност, отдаване под наем на автомобили и мотоциклети /рент-а-кар/, търговска дейност в страната и чужбина, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; внос и износ на стоки, реекспорт; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и транспортни сделки; както и всяка друга, незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма