Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДИАГНОЗА И ЗДРАВЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206373660
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 28, 2021 14:16
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДИАГНОЗА И ЗДРАВЕ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул. Тодор Балина, 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Осъществяване специализирана извънболнична медицинска дейност съгласно закона за лечебните заведения. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика, пред... Осъществяване специализирана извънболнична медицинска дейност съгласно закона за лечебните заведения. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика, предписват: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; предписват лекарства, превързочни материали и медицински пособия; определят обема, вида домашни грижи и помощ за болни; извършват експертиза на временна нетрудоспособност; наблюдават, контролират и полагат грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; извършват дейност по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации; издават документи, свързани с тяхната дейност; насочват пациенти за консултативна и болнична помощ; осъществяват търговски сделки за нуждите на извършваните медицински дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДРАГОШ БОГДАНОВ МЕТОДИЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИРДЖИНИЯ ХРИСТОВА СЛАВКОВА-МЕТОДИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ДИАГНОЗА И ЗДРАВЕ ЕООД с ЕИК/ПИК 206373660 е основана на 28 Януари 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-01-28
Регистрация на фирмата

2021-03-24
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване специализирана извънболнична медицинска дейност съгласно Закона за лечебните заведения, състояща се в помощ в областта на вътрешна медицина, кардиология, неврология, обща хирургия, пулмология, акушерство и гинекология, ортопедия, психиатрия, офтамология и други медицински специалности, физикална терапия, диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика, диспансеризация; предписване на лабораторни и други изследвания, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под собствен контрол и отговорност. Предписване на обема и вида на домашните грижи и помощ на болни. Предписване на лекарства, превързочни материали, медицински пособия и консумативи, свързани с хирургичната дейност. Извършване на експертиза за временна нетрудоспособност. Наблюдение, контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години и възрастни. Извършване на дейност по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации. Издаване на документи, свързани с дейността. Насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Извършване на домашно лечение, когато състоянието на болния налага това. Извършване на образна диагностика. Клинично изпитване на лекарствени продукти. Извършване на обучение на студенти и следдипломно обучение на медицински специалисти по реда на Закона за лечебните заведения. Извършване на научна дейност. Предоставяне на социални услуги и интегрирани здравно-социални услуги при условията и по реда на Закона за социалните услуги. Извършване на всички останали дейности, подпомагащи основната дейност на дружеството и незабранени със закон.
+ Осъществяване специализирана извънболнична медицинска дейност съгласно закона за лечебните заведения. Диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни; консултации, профилактика, предписват: лабораторни и други видове изследвания; извършването на медицински дейности и манипулации под техен контрол и отговорност; предписват лекарства, превързочни материали и медицински пособия; определят обема, вида домашни грижи и помощ за болни; извършват експертиза на временна нетрудоспособност; наблюдават, контролират и полагат грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години; извършват дейност по здравна промоция и профилактика, включително профилактични прегледи и имунизации; издават документи, свързани с тяхната дейност; насочват пациенти за консултативна и болнична помощ; осъществяват търговски сделки за нуждите на извършваните медицински дейности.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма